3 e persbericht van maandag 26 januari 2004

Eindhoven 27-01-2004 - Berichten uit de regio

Mierlo: Inbraak in een woning

Maandag tussen 08.00 uur en 14.45 uur is er ingebroken in een woning aan de Knippekamp. Men kwam de woning binnen door vernieling van het slot van de voordeur. Toen de dochter van de bewoonster thuis kwam hoorde zij iemand in de woning. Even later zag zij dat er een onbekende man de woning verliet. Uit de woning is een GSM weggenomen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Waalre: Rood licht controle

Op de Wollenbergstraat is maandagmorgen tussen 07.30 uur en 08.30 uur een rood licht controle gehouden. 12 bestuurders zijn bekeurd voor het rijden door rood licht.

Eindhoven: Aanrijding met gewonde

Op de Onze Lieve Vrouwestraat is maandagmiddag omstreeks 16.50 uur een 36-jarige bromfietser uit Helmond gewond geraakt. Het slachtoffer kwam uit een uitrit en verleende geen voorrang aan een voor hem van links komende personenauto bestuurd door een 35-jarige Eindhovenaar. Hij liep bij deze aanrijding diverse botbreuken op en is naar het ziekenhuis vervoerd.

Eindhoven: Autogordel controle

Maandag zijn op de Verwerstraat, Edisonstraat en het Hemelrijken autogordelcontroles gehouden. 20 automobilisten kregen een proces-verbaal voor het niet dragen van de autogordel en een automobilist kreeg een verbaal voor het rijden door rood.

Beek en Donk: Aanrijding met gewonden
.

Maandagmiddag omstreeks 17.50 zijn twee fietsers bij een aanrijding met een personenauto op de kruising Lage Heesweg Kapelstraat, gewond geraakt. De fietsers, twee jongens van 11 en 12 jaar uit Beek en Donk, reden over de Lage Heesweg in de richting van de Kapelstraat. Toen zij de Kapelstraat overstaken werden ze aangereden door een personenauto bestuurd door een 20-jarige automobilist uit Lieshout. De slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek naar de juiste toedracht in.