Politie Zeeland


O-0536-2004 AUTO IN DE SLOOT

Een 44-jarige vrouw uit Hellevoetsluis is maandagavond omstreeks 21.15 uur met haar auto in de naast de Kloosterweg gelegen sloot terechtgekomen.
De automobiliste reed met een slok op over de Kloosterweg, komende uit de richting Nieuw Haamstede. In de bocht bij de Vertonsweg is ze een bocht blijven maken, hierdoor kwam ze in de linkersloot terecht. De brandweer heeft het portier eruit geknipt zodat de vrouw per brancard naar het ziekenhuis in Goes kon worden vervoerd. Haar verwondingen zijn onbekend. In het ziekenhuis werd tevens een bloedproef afgenomen.
Haar auto werd weggesleept.

O-0537-2004 BEKEURING VOOR MISTLICHTEN

Op de Oud Vossemeersedijk in Oud Vossemeer werden maandag rond 19.35 uur twee automobilisten bekeurd voor het voeren van mistlichten.
Een 58-jarige man uit Hoogerheide en een 22-jarige man uit de gemeente Tholen kregen ieder een boete van E 65.

O-0538-2004 IN DE BOCHT GESLIPT

De auto van een 31-jarige man uit de gemeente Tholen is maandag omstreeks 20.10 uur bij een eenzijdig ongeval op de Mareweg in Oud Vossemeer beschadigd geraakt.
De automobilist reed over de Mareweg komende uit de richting van Oud Vossemeer. In de bocht raakte zijn voertuig in een slip, de bestuurder corrigeerde maar kon niet voorkomen dat de auto in de sloot terechtkwam. Het wegdek was vochtig en de temperatuur rond het vriespunt, waardoor het wegdek glad aan het worden was.
De bestuurder kwam met de schrik vrij, de auto raakte aan de voor- en rechterzijde beschadigd.

W-0539-2004 DIEFSTAL UIT AUTO


Maandagavond werd ertussen 21.40 uur en 23.45 uur ingebroken in de auto van een

31-jarige man uit Vlissingen die zijn auto had geparkeerd in de Glacisstraat in zijn woonplaats.
Uit de auto werd enkel de autoradio/cd-speler weggenomen.

Z-0540-2004 OPENBARE DRONKENSCHAP

Een 41-jarige man uit Axel werd maandag rond 22.20 uur aan de Kanaalkade in zijn woonplaats aangehouden wegens nachtrumoer cq openbare dronkenschap.
De man stond in de galerij van de flat op een deur te bonken en te roepen. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau, in de loop van de nacht werd hij met twee bekeuringen weer in vrijheid gesteld.





Politie Zeeland