Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


27 januari 2004


Apeldoorn - 2 man aangehouden met cocaïne


In Apeldoorn werden een 20 en 21 jarige bewoner uit deze plaats aangehouden op verdenking van het in bezit hebben van 7 gram cocaïne.
De twee werden 26 januari omstreeks 14.30 op een parkeerplaats aan de Lange Amerikaweg aangetroffen.De cocaïne is in beslag genomen en na opmaakt van een proces verbaal zijn ze heengezonden.


Beekbergen - aanrijding met veel materiele schade


26 januari omstreeks 14.00 uur is er een kleine ravage ontstaan op de Loenenseweg te Beekbergen doordat een vrachtwagen in botsing kwam met een personenbus van Connexxion.
De 71 jarige bestuurder van de vrachtwagen kwam van de afrit A50 en wilde in de richting van Beekbergen waarbij hij de bus van Connexxion over het hoofd heeft gezien en deze in zijn flank heeft geraakt.De bus is door de klap van rijrichting veranderd waarbij hij tegen de zijkant van een geparkeerde bestelbus is gebotst en deze vervolgens weer op 2 andere voertuigen.De personenbus vervoerde op dit moment zes reizigers maar niemand is gewond geraakt.


Apeldoon - Winkeldief aangehouden

De politie heeft maandagochtend en 33 jarige man uit Apeldoorn aangehouden nadat hij in een winkel op de Adelaarslaan een zak met broodjes wegnam zonder te betalen.
Medewerkers van de winkel achtervolgden de man, waarna surveillerende politiemensen een handje hielpen en de man konden aanhouden.


Apeldoorn - man in bezit van traangas


De politie heeft maandagavond op de Loseweg een 22 jarige man uit Apeldoorn aangehouden nadat hij politiemensen beledigde toen zij de auto waarin hij reed nader wilde controleren.
De man bleek daarna bovendien in het bezit te zijn van een busje traangas, dat in beslag genomen werd. Hij is na het opmaken van een proces-verbaal heengezonden.


Apeldoorn - computers weg bij inbraak schoolgebouw


In de nacht van maandag op dinsdag vond een inbraak plats in het schoolgebouw aan de Loolaan. Men kwam binnen door een raam te forceren. Er werden 30 computer-systeemkasten en een drietal beamers weggenomen. De waarde is nog niet precies vastgesteld. De politie is een onderzoek gestart.


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52



---- --