Gemeente Woudenberg


2004-009 Telefoonpanel op 28 januari 2004

WOUDENBERG, 23 januari 2004 - 'Goedenavond, u spreekt met de gemeenteraad'. Dat krijgen inwoners van de gemeente Woudenberg te horen als zij woensdag 28 januari, tussen 19.30 en 21.30 uur, naar het gemeentehuis bellen. De leden van de gemeenteraad vormen dan, in het kader van het dorpsgesprek over waarden en normen, een telefoonpanel. De gemeenteraad wil van de inwoners weten wat zij van waarden en normen vinden. En of het nodig is om hierover een aantal afspraken te maken. Bel woensdag naar de gemeente: 033-2869100.

Het dorpsgesprek over Waarden en normen: Zo gezegd, zo gedaan! is in volle gang. Vijfhonderd inwoners van de gemeente Woudenberg van zestien jaar en ouder hebben een enquête ontvangen van SGBO, het onderzoeks- en adviesbureau van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Daarnaast hebben verenigingen, instellingen en organisaties in Woudenberg een uitnodiging ontvangen om actief aan het dorpsgesprek deel te nemen. Ook is een verkorte vragenlijst beschikbaar, waarmee iedereen die dat wil, zijn of haar mening kan geven over het dorpsgesprek over waarden en normen. Op de internetsite van de gemeente is ook de mogelijkheid aanwezig om te stemmen over een stelling. Doet u ook mee?

Afspraken
Het dorpsgesprek over waarden en normen leidt tot een discussieavond op vrijdag 5 maart 2004 in het Cultureel Centrum De Camp aan de Bosrand 15-17 in Woudenberg. Vanaf 20.00 uur wordt over het onderwerp verder gesproken en stelt de gemeenteraad aan het einde van de avond, op basis van de uitkomsten van het dorpsgesprek, een aantal afspraken vast. Iedereen is welkom tijdens dit dorpsgesprek!

Aanstaande woensdag is - zoals gezegd - de eerstvolgende activiteit: wie zijn mening wil geven over het dorpsgesprek, kan tussen 19.30 en 21.30 uur bellen naar het gemeentehuis: 033-2869100. U wordt dan doorverbonden met één van de raadsleden.
Laatst gewijzigd op 23/01/2004
Meer lezen Waarden en normen: Zo gezegd, zo gedaan!