PERSBERICHT - 2004-01-28

Libéma Vakantieparken introduceren Villa Canvas en Villa Hoog & Droog

Uniek in Nederland: vakantie in een boomhut

Vakantiepark Vinkeloord, Bungalowpark & Camping Beekse Bergen en Recreatiepark De Bergen (allen Libéma vakantieparken) introduceren dit voorjaar twee unieke nieuwe accommodaties in Nederland. Als eerste de Villa Hoog & Droog, de eerste compleet ingerichte boomhut in Nederland (inclusief privé-glijbaan voor de kinderen). Ten tweede de Villa Canvas, de eerste ingerichte tent met privé-sanitair.

De vakantieparken spelen met deze nieuwe mogelijkheden in op de huidige vakantietrends. Gasten zoeken steeds meer unieke vakantiebelevingen en hebben behoefte aan steeds meer luxe op hun vakantiebestemming.

Villa Hoog & Droog: unieke en compleet ingerichte boomhut

Vakantiepark Vinkeloord heeft de primeur in Nederland: De eerste twee compleet ingerichte boomhutten (foto links). De hutten zijn gebouwd op een plateau (op 2.70 meter hoogte) in een boom. De gast bereikt de boomhut via een vaste trap met aan beide kanten een leuning. Op het plateau loopt de gast via het terras (3.50 x 4.00 meter) naar de hut.

De kinderen (maar natuurlijk ook de ouders...) kunnen vanaf het terras via de glijbaan naar beneden. De boomhut van 18 m2 is geschikt voor vier personen en is uitgerust met twee stapelbedden, een keuken en een tafel met twee banken. De gast maakt gebruik van het sanitair op de camping.

Villa Canvas:
sfeer van kamperen met de luxe van een bungalow

De Villa Canvas (foto rechts) biedt de luxe van een bungalow, maar de sfeer van kamperen. Het is de meest luxe vorm van kamperen in Nederland. De gast hoeft bij aankomst alleen zijn koffers uit te pakken. De compleet ingerichte tent, geschikt voor maximaal zes personen, staat al helemaal klaar.

Uniek is dat er ook sanitair (douche en apart toilet) aanwezig is in de tent. Villa Canvas beschikt daarnaast over drie slaapcabines (met bedden), een keukenblok (met koelkast, fornuis en stromend water) en de overige gebruikelijke inventaris. De Villa Canvas is te vinden op Vakantiepark Vinkeloord, Bungalowpark & Camping Beekse Bergen en Recreatiepark De Bergen.

Naast de introductie van deze twee nieuwe accommodaties, worden er op de drie vakantieparken in het totaal 45 nieuwe Villa Chalets geplaatst. Dit zijn zeer moderne nieuwe stacaravans.

Vakantie vol extras
Bovendien blijven de Libéma Vakantieparken, een vakantie vol extras bieden. Dit houdt in dat de gast gratis en onbeperkt toegang krijgt tot een attractiepark of dierentuin (gelegen naast het vakantiepark), 50 % korting krijgt op diverse dagjes uit en een uniek animatieprogramma kan beleven.

Deze extras zorgen voor een bijzondere vakantiebeleving. Meer informatie over deze nieuwe accommodaties en een vakantie vol extras vindt u in de brochure van de Libéma Vakantieparken. Deze brochure is te bestellen via 0900-235 542 362 of via de website: www.vakantievolextras.nl

Noot voor de redactie (