Ingezonden persbericht


NedSecure benoemt Anne Karine Hafkamp tot Marketing en Communicatie Executive

's-Heerenberg, 28 januari 2004 - NedSecure Consulting, onafhankelijk specialist op het gebied van informatiebeveiliging, heeft Anne Karine Hafkamp (21) aangesteld als Marketing en Communicatie Executive. Hafkamp is in deze functie verantwoordelijk voor alle marketing-, communicatie- en PR-activiteiten van NedSecure Consulting.

Hafkamp studeerde Commerciële Economie aan de Saxion Hogeschool IJselland in Deventer, met als studierichting Internationaal Management. Werkervaring deed zij onder andere op in India, waar zij een grootschalig marktonderzoek heeft uitgevoerd. Ook werkte zij als internationaal consultant bij een marketingbureau.

"Ik ben bij NedSecure Consulting onder andere verantwoordelijk voor de website www.nedsecure.nl en de nieuwsbrief Signed & Approved", zegt Hafkamp. "Ook de gezamenlijke marketingactiviteiten met onze leveranciers behoren tot mijn takenpakket. NedSecure Consulting is een zeer klantgerichte, snelgroeiende en ambitieuze organisatie. In mijn functie hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf."

Over Nedsecure Consulting
NedSecure Consulting is onafhankelijk specialist in oplossingen en diensten op het gebied van informatiebeveiliging. Onafhankelijkheid en objectiviteit vormen de essentie van de werkwijze van NedSecure. Zo begeleidt het bedrijf organisaties naar de balans tussen beveiligingsniveau, werkbaarheid, beheerbaarheid en daarmee gepaard gaande investeringen. NedSecure Consulting levert alle kwaliteitsproducten op het gebied van onder meer virusprotectie, secure remote access, anti-spam, contentinspectie, encryptie, firewalls, authenticatie, intrusion prevention, vulnerability scanners en security appliances. De dienstverlening bestaat onder andere uit ontwerp, implementatie, training, auditing en begeleiding in het opstellen van het informatiebeveiligingsbeleid. Meer informatie is te vinden op www.nedsecure.nl