*** PERSBERICHT ***

IntroWeb introduceert StudieAccess voor leerlingen en medewerkers van de Stichting Carmelcollege

Internet blijkt een uitstekende aanvulling op het huidige lesmiddelenpakket te zijn. Dit was voor de Stichting Carmelcollege een belangrijke reden om op zoek te gaan naar een breedband internetoplossing voor haar leerlingen én medewerkers. Het streven was om tegen een zo laag mogelijk tarief over een goede Internetverbinding te kunnen beschikken. In samenwerking met Internetprovider IntroWeb uit Hengelo heeft de Stichting Carmelcollege een speciaal pakket samengesteld voor Carmelleerlingen en -medewerkers, genaamd 'StudieAccess'.

StudieAccess biedt vanaf EUR 19,95 per maand onbeperkte en volledige Internettoegang zonder downloadlimiet. Het abonnement omvat verder ondermeer 2 E-mailadressen met SPAM- en virusfilter, 50 MB homepageruimte en gebruik van de professionele supportdesk van IntroWeb. Voor StudieAccess wordt - daar waar mogelijk - gebruik gemaakt van het kabelnetwerk van Essent Kabelcom, waardoor abonnees zeer snel kunnen internetten, telefonisch bereikbaar blijven en geen extra telefoonkosten hebben. Er zijn plaatsen waar geen kabel mogelijk is, op een aantal van deze plaatsen wordt dan een extra voordelig SkyAccess abonnement aangeboden. SkyAccess is draadloos breedband internet. In de overige plaatsen wordt gekeken naar de mogelijkheid van het uitrollen van SkyAccess anders krijgt men het aanbod van een voordelig inbelabonnement.
StudieAccess gaat echter verder dan toegang tot het wereldwijde web alleen. Het kan medewerkers van de Stichting Carmelcollege een telewerkplek bieden met toegang tot het Intranet van de school en van de Stichting. Verder kan het leerlingen toegang tot het Intranet van de school bieden en in de toekomst tot digitale lesstof. Daarnaast biedt het mogelijkheden voor kennisdeling en onderwijs op maat (op verschillende tijdstippen en in verschillende tempo's).

IntroWeb
IntroWeb levert hoofdzakelijk Internettoegang en hosting aan veeleisende zakelijke gebruikers. Het netwerk van IntroWeb is daarom snel en betrouwbaar om aan de hoge verwachtingen van deze professionele instellingen te voldoen. IntroWeb behoort tot de snelste providers van Nederland dankzij rechtstreekse verbindingen met alle belangrijke Internet-knooppunten. IntroWeb is in 1996 ontstaan en maakt deel uit van de IntroCom Groep. Sindsdien heeft IntroWeb een forse groei doorgemaakt en is inmiddels Internet leverancier/adviseur voor bedrijven als Holec, Hitec, Thuiszorg Centraal Twente, SMT, KroeseWevers en Eshuis Accountants.

Stichting Carmelcollege
De Stichting Carmelcollege is een van de grotere schoolbesturen voor voortgezet onderwijs in Nederland. Er zijn veertien scholengemeenschappen aan de Carmel verbonden. Deze scholen zijn voornamelijk scholengemeenschappen met een breed en vaak volledig onderwijsaanbod. In totaal werken er bijna 4.000 medewerkers bij de Carmel, die samen het onderwijs verzorgen voor ongeveer 35.000 leerlingen tussen de 12 en 18 jaar. De Stichting Carmelcollege stelt de zorg voor de mens centraal. Niet alleen voor de leerling die met gedegen onderwijs zijn ontplooiingskansen in samenleving en beroep vergroot, maar ook voor het onderwijzend en onderwijsondersteunend personeel.


*** EINDE PERSBERICHT ***

Bericht niet bestemd voor publicatie:

Voor meer informatie over breedband internet -aanbieding voor alle Carmelmedewerkers en

-leerlingen kunt u contact opnemen met onderstaande personen:
- Stichting Carmelcollege: Jessica van der Veen, (074) 245 55 55, e-mail: v.d.veen@carmel.nl

- IntroWeb: Petra Hogevonder, (074) 243 01 05, e-mail: hogevonder@introcom.nl

Met vriendelijke groet,
Petra Hogevonder
Marketing & Communicatie

IntroCom & IntroWeb
Postbus 724
7550 PE Hengelo
074 243 01 05
www.introcom.nl - www.introweb.nl