TRIPLE P NV


Voorlopige resultaten:

Triple p rapporteert verbetering resultaten in het vierde kwartaal

2003


- Winst in vierde kwartaal 2003 toegenomen ten opzichte van zowel derde
kwartaal 2003 als vierde kwartaal 2002;

- Omzet vierde kwartaal sterk toegenomen ten opzichte van derde kwartaal,
echter nog wel lager dan vierde kwartaal 2002;
- Aandacht gericht op verbetering van marktaandeel en marge.

Vianen, 28 januari 2004 - Het in Nederland gevestigde en aan de Amerikaanse beurs genoteerde Triple P N.V. (NASDAQ SCM: TPPP) maakt de voorlopige resultaten over het vierde kwartaal van 2003 bekend.

De opgaande lijn die in het derde kwartaal is ingezet, wordt in het vierde kwartaal verder doorgetrokken. De omzet is met ongeveer 28% gegroeid ten opzichte van het derde kwartaal van 2003. Hoewel de omzet ten opzichte van het vierde kwartaal van 2002 achterbleef, boekte Triple P in het vierde kwartaal van 2003 een duidelijk hogere netto winst dan in het vierde kwartaal van 2002.

De gerealiseerde winst in het vierde kwartaal van 2003 zal naar verwachting leiden tot een vrijwel volledige compensatie van de in het eerste halfjaar geleden verliezen van circa één miljoen euro als gevolg van reorganisatielasten.

De in het derde kwartaal genomen maatregelen gericht op interne rationalisatie en externe positieverbetering hebben aantoonbaar effect.
Sterke kostenreductie en omzetgroei zorgen voor een verbetering van de winstgevendheid van de onderneming in het vierde kwartaal van 2003 ten opzichte van zowel het derde kwartaal 2003 als het vierde kwartaal 2002.

De directie is content met de voorlopige cijfers over het vierde kwartaal. 'De beleidwijziging in de afgelopen zomer en de daarop volgende herstructureringen beginnen nu hun vruchten af te werpen' zegt CEO, de heer H. Crijns. 'Hoewel kostenbeheersing essentieel blijft kunnen we ons nu concentreren op de uitbouw van onze onderneming en op de verbetering van onze marktpositie.'

Verder meldt Triple P dat de heer P. Blokhuis is benoemd tot Concern Controller van de onderneming. Hij zal de taken overnemen van de heer M.P.J. van den Oord (Chief Financial Officer) die per 1 april 2004 Triple P gaat verlaten.

De definitieve cijfers over het gehele boekjaar 2003 zullen in maart 2004 worden gepubliceerd.

Over Triple P

Triple P (Nasdaq SCM: TPPP) ontwerpt, bouwt, levert en beheert ICT-oplossingen die op een efficiënte manier bijdragen aan het resultaat van uw organisatie. De drie p's - people, performance en partnership - vormen de basis voor langdurige, succesvolle relaties met onze klanten.
Deze publicatie bevat een aantal gegevens die betrekking hebben op de toekomst. Deze zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen. De daadwerkelijke resultaten kunnen hiervan afwijken als gevolg van een aantal factoren waaronder, maar niet beperkt tot, de ontwikkeling van de totale ICT-uitgaven en vraag naar ICT-diensten in Nederland; het moment waarop belangrijke orders worden geplaatst; het vermogen gekwalificeerd personeel in te huren, op te leiden en te behouden en hevige concurrentie. Zie voor een nadere toelichting op deze risico's en onzekerheden de documenten die Triple P heeft gedeponeerd bij de Securities and Exchange Commission, met name het meest recente jaarverslag op formulier 20-F.

Contact

Triple P NV
Postbus 245
4130 EE Vianen
Nederland

Tel: + 31 347 353650
Fax: + 31 347 353666

info@triple-p.nl
www.triple-p.nl

28 jan 04 14:04