FENIT

Leergang 'Ondernemen met het INK-managementmodel'

28-01-2004 Van maart t/m november organiseren FENIT, ICT Telecom en VIFKANTEC de leergang 'Ondernemen met het INK-managementmodel'. Deze leergang is exclusief voor leden en kost u slechts 995 (excl. BTW) per persoon.

Doel is dat u na het volgen van deze leergang het continu verbeteren van de bedrijfsresultaten als proces in uw organisatie heeft verankerd met behulp van het INK-managementmodel.

Doelgroep
Ondernemers en lijnmanagers die bereid zijn om met collega-organisaties kennis en informatie te delen over de wijze van aanpak van continue verbetering van hun organisatie. Adviseurs worden alleen toegelaten indien zij als begeleider van een deelnemende ondernemer optreden. Er wordt, gezien het intensieve traject, dringend geadviseerd om met twee personen per bedrijf te komen.

Inhoud
Het programma is opgebouwd uit een combinatie van plenaire workshopsessies en het zelf aan de slag gaan met het geleerde. Hierbij wordt het totale traject van de Plan-Do-Check-Act cirkel doorlopen. Elke fase van het traject start met een bijeenkomst van twee dagdelen (11.00 tot 20.00 uur). Een sessie start met terugkoppeling van de resultaten van de bedrijven. Na de lunch volgt de theoretische inleiding van de volgende fase en het uitleggen van de opdracht voor de volgende keer. De leergang wordt in november afgesloten met een gezamenlijk diner. Meer informatie over de inhoud van de sessies vindt u in de bijlage onderaan (pdf-bestand).

Aanmelding
Leden van FENIT, ICT Telecom en VIFKANTEC betalen voor de leergang slechts 995 per persoon (excl. BTW). De normale prijs voor (de uitgebreide versie van) deze managementleergang bedraagt 6000 per persoon. Dan zijn er echter 15 tot 20 deelnemers met verschillende achtergronden.
Deze leergang is een compacte versie van de normale managementleergang, die exclusief op de deelnemersgroep is afgestemd. Kortom: veel persoonlijke begeleiding en ruime aandacht voor de verschillende bedrijfscases.

De leergang kan door 6 bedrijven en maximaal 12 deelnemers worden gevolgd. De aanmelding wordt behandeld op volgorde van binnenkomst. Bij minder dan 8 deelnemers zal de leergang niet doorgaan.

U kunt zich aanmelden tot 1 maart a.s. via Mascha Weber, e-mail : mascha.weber@nederlandict.nl

copyright FENIT 2004