Provincie Zuid-Holland



Doenkadeviaduct over rijksweg A13 afgesloten

In verband met het uitvoeren van diverse werkzaamheden, is het noodzakelijk het viaduct in de Doenkade (N 209) in Rotterdam over de rijksweg A13, één avond en nacht voor gemotoriseerd verkeer af te sluiten. Die afsluiting vindt plaats op 5 februari, vanaf 20.00 uur. Uiterlijk om 6.00 uur de volgende morgen is de weg weer open.

De afsluiting wordt gebruikt om lussen te zagen voor de verkeerslichten, het dichten van voegovergangen en het stellen van de geleiderail. Doorgaand verkeer over de N 209 wordt naar de rijksweg A13 verwezen. Verkeer uit de richting Delft en verkeer uit de richting Hoek van Holland met een bestemming in de richting Bergschenhoek wordt verwezen via de A20 naar de afrit bij het Schieplein. (Brom)fietsers kunnen enige hinder ondervinden van de uit te voeren werkzaamheden.

Verkeer uit zuidelijke richting met een bestemming Spaanse Polder wordt verwezen via de rijksweg A13 naar de afrit Delft-zuid en vervolgens weer terug over de rijksweg A13 naar de afrit Spaanse Polder.

Bron: afdeling Communicatie 070 - 441 66 22

www.zuid-holland.nl