INCA IMPORT BV

Nikon D70 digitale spiegelreflexcamera

Nikon brengt met de D70 topkwaliteit digitale spiegelreflex fotografie binnen ieders bereik.

De Nikon D70 reflexcamera is met zijn 6,1 miljoen pixels en een groot aantal professionele functies een ware doorbraak op het vlak van digitale fotografie voor de consumentenmarkt. Nikon biedt met de D70 een camera die geschikt is voor een bijzonder breed publiek, van beginner tot ervaren fotograaf. Deze camera maakt het mogelijk om gemakkelijk toe te treden tot de wereld van digitale fotografie, omdat de D70 volledig aansluit op de bestaande Nikon producten: objectieven, flitsers, accessoires etc.

De D70 maakt uiteraard ook gebruik van het populaire Nikon DX sensor-formaat en de Nikon F-bajonetvatting. Dit garandeert uitwisselbaarheid met vrijwel alle AF Nikkor objectieven waaronder uiteraard ook de DX Nikkor objectieven, speciaal ontwikkeld voor Nikon digitale spiegelreflexcameras.
Met de Nikon D70 introduceert Nikon de nieuwe AF-S DX Zoom-Nikkor 18-70 mm f/3.5-4.5G IF-ED, een objectief dat optimaal aansluit op een product als de Nikon D70.

Door de logische opstelling van de knoppen en de toegankelijke Nederlandstalige menus op de grote TFT-kleurenmonitor is de bediening snel, eenvoudig en intuïtief.
De handige keuzeknop biedt direct toegang tot de vernieuwde Onderwerpsstanden (Digital Vari-Progam) voor een aantal persoonlijke en automatische functies die u helpen perfecte digitale fotos te maken onder alle omstandigheden.

De ingebouwde flitser klapt automatisch op wanneer er te weinig licht is, en kan tot sluitertijden van 1/500 sec. worden gebruikt. Nikons nieuwe i-DDL flitstechnologie wordt door de D70 uiteraard ook ondersteund.
Om volledig gebruik te kunnen maken van de geavanceerde flitsmogelijkheden wordt bij de D70 tevens een nieuwe Speedlight flitser, de Nikon SB-600 geïntroduceerd.

De D70 is klaar voor gebruik op het moment dat hij wordt aangezet. De camera heeft een buffer voor 12 JPEG (Large) beelden die kunnen worden opgenomen met 3 beelden/sec. Voor meer mogelijkheden bij het nabewerken kan de camera ook opnemen in het RAW-formaat (NEF-bestanden), of een combinatie van RAW+JPEG opslaan. De gevoeligheid is instelbaar van ISO 200 tot 1600 en kan naar wens ook automatisch worden gevarieerd. De oplaadbare EN-EL3 lithium-ion batterij staat garant voor honderden opnamen per lading.

Voor een nadere kennismaking met de nieuwe producten verwijzen wij u graag naar de Nikon Product Catalogus op www.incabv.nl.

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u terecht op pers@incabv.nl.

Inca Import BV (Nikon importeur Nederland)
Postbus 354, 2000 AJ, Haarlem
tel. 023-5101910
fax. 023-5243551

Specificaties en uitrusting kunnen worden gewijzigd zonder aankondiging of verplichting van de zijde van de fabrikant. (c) 2004 Inca Import b.v. namens NIKON CORPORATION, Japan.

Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.

28 jan 04 08:05