2e persbericht van dinsdag 27 januari 2004

Eindhoven 28-01-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Verkeerscontrole

Op de kruising Insulindelaan Tongelresestraat Jeroen Boschlaan is dinsdagochtend tussen 8.00 en 9.00 uur een roodlichtcontrole gehouden. In totaal werden vier bekeuringen uitgedeeld.

Eindhoven: Verkeerscontroles in Strijp

In het stadsdeel Strijp zijn dinsdag op de Noord Brabantlaan, de Welschapsedijk, de Hastelweg, de Kastanjelaan, de Schootsestraat en de Cederlaan verkeerscontroles gehouden. In totaal werden negentien bekeuringen uitgedeeld. Twee voor het niet dragen van de helm, twee voor het niet kunnen laten zien van het bromfietscertificaat, twee voor het niet volgen van het voorsorteervak, één voor het rijden voor de rijbaan met de bromfiets, drie voor het niet handsfree bellen in de auto, acht voor het rijden door rood en één voor het ontbreken van het verzekeringsplaatje op een snorfiets.

Helmond: Verdachte van overval aangehouden

Op de 2e Tussendijk is maandagmiddag rond 14.50 uur een 19-jarige man uit Helmond aangehouden. Hij wordt verdacht van het plegen van een overval maandagmiddag op een bedrijf aan de 2e Tussendijk in Helmond (zie 2e persbericht van maandag 26 januari 2004). De man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Veldhoven: Drank gestolen

Uit een opbergruimte op het terrein van een horecagelegenheid aan de Peter Zuidlaan zijn tussen maandag 21.30 uur en dinsdag 9.15 uur zes kratten frisdrank en twee kratten bier gestolen. De dader is over de deur van het opberghok geklommen en heeft vervolgens de spullen uit de koelcel gehaald.