Politie Hollands Midden
Datum: 28 januari 2004

(


Politie neemt rijbewijs in Noordwijkerhout

De politie hield op dinsdag 27 januari rond 18.20 uur op de Vogelaarsdreef een 50-jarige man uit Noordwijk aan. De politie kreeg van weggebruikers meldingen dat zij zagen dat een bestelauto al slingerend over de Delfweg reed en dat zij dachten aan drankgebruik. De politie trof de auto op de Vogelaarsdreef aan en constateerde inderdaad drankgebruik bij de man. De gehouden ademanalyse aan het bureau gaf als uitslag 890 ug/l. (limiet 220 ug/l.) De politie vorderde het rijbewijs van de man in en maakt proces-verbaal tegen hem op.


Politie houdt verdachte van straatroof aan Leiden

De politie hield op dinsdag 27 januari rond 09.50 uur een 37-jarige man uit Leiden aan. Agenten herkenden de man op de Haarlemmerstraat tegen wie door een 50-jarige man uit Leiden aangifte was gedaan. De verdachte had kort daarvoor de aangever op de Haarlemmerstraat met een mes bedreigd en beroofd van geld en zijn mobiele telefoon. De verdachte is ingesloten. De politie zet het onderzoek voort.


Scooterrijder breekt been Lekkerkerk

De politie onderzoekt de toedracht van een aanrijding tussen een scooter en een tractor op dinsdag 27 januari rond 06.45 uur op het fietspad naast de C.G. Roosweg. Een 18-jarige scooterrijder uit Kimpen aan den IJssel botste frontaal op een tractor bestuurd door een 44-jarige man uit Bergambacht. De scooterrijder liep een beenbreuk, een beschadigde knie, een hersenschudding en diverse snijwonden op. Hij werd overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda.



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --