3 e persbericht van woensdag 28 januari 2004

Eindhoven 28-01-2004 - Berichten uit de regio

Best: Verkeerscontrole

Bij een verkeerscontrole op de Oude Rijksweg en de Willem de Zwijgerweg zijn drie bestuurders bekeurd voor het rijden door rood licht, twee voor het niet handsfree bellen in de auto, een voor het niet dragen van de autogordel, een voor het niet voeren van goedgekeurde kentekenplaten en een voor het overschrijden van de maximum snelheid. Deze automobilist reed 101 waar 60 km/u is toegestaan.

Helmond: Aanhouding na mishandeling

Op de Willem Beringstraat is vanmiddag om 15.50 uur een 22-jarige Helmonder aangehouden. De man word ervan verdacht eerder op de middag op de Hindestraat een 24-jarige Helmondse vrouw geslagen te hebben. De aanleiding van deze mishandeling is niet duidelijk. De verdachte is voor onderzoek overgebracht naar het bureau.

Eindhoven: Verkeerscontrole

Woensdagmiddag van 14.00 uur tot 15.30 uur is er op de Professor Dorgelolaan een verkeerscontrole gehouden. 25 automobilisten kregen een proces-verbaal voor het overschrijden van de maximum snelheid. De hoogst gemeten snelheid was 87 km/u. Een bestuurder kreeg een bekeuring omdat een breedstralers voerde.