Amsterdam RAI

RecreaTech 2004
20 jun 2003

RECREATECH 2004: TREFPUNT VOOR RECREATIEBRANCHE

Van 28 tot en met 30 januari 2004 wordt de vakbeurs RecreaTech voor de tweede keer als stand-alone evenement georganiseerd. In de oneven jaren is deze beurs geïntegreerd in Splashure, Sport & RecreaTech. Gedurende drie dagen is Ahoy Rotterdam het trefpunt voor professionals werkzaam in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Voor het eerst vindt het jaarlijkse RECRON-congres plaats tijdens de vakbeurs.

Ontwerp, aanleg, inrichting en onderhoud
Op RecreaTech presenteren exposanten hun producten en diensten voor ontwerp, aanleg, inrichting en onderhoud van recreatie- en vrijetijdsaccommodaties. Voor de komende editie verwachten wij een compleet expositieprogramma aan te kunnen bieden. De minder gunstige economische tijden hebben nagenoeg geen invloed op de sector die wij bedienen. De Nederlander hecht veel waarde aan zijn vrije tijd en blijft bereid hierin te investeren. Juist als het wat minder gaat, besteedt hij bovendien weer meer tijd en geld in eigen land voor vakantie en uitstapjes, aldus Nicole den Toom van Ahoy. Wij bieden de exposanten een platform waar ze in korte tijd ruim 2.500 vertegenwoordigers van bedrijven en instellingen uit de recreatiebranche kunnen ontmoeten. Beslissingsbevoegde bezoekers die veelal directeur, eigenaar of manager zijn. Bezoekers van RecreaTech vertegenwoordigen campings, bungalow- en recreatieparken, sportverenigingen, hotels, zwembaden en gemeentelijke diensten. Kortom, iedereen die professioneel met recreatie en vrije tijd bezig is.

RECRON Congres
Dat RecreaTech ook op het gebied van relatiebeheer en kennismanagement een belangrijke rol vervult binnen de branche, blijkt ondermeer uit het gelijktijdig plaatsvinden van het RECRON-congres in Ahoy. Het is voor het eerst dat het jaarlijkse congres van de branchevereniging voor recreatieondernemers tijdens de vakbeurs georganiseerd wordt. Een prominente gastspreker uit de branche zal in een plenaire sessie zijn visie geven op de gastvrijheidsindustrie. In diverse workshops staan onderwerpen als service en kwaliteit, rendement, innovatie en kennismanagement centraal. Het congres, dat circa 400 deelnemers zal tellen, sluit af met een informele beursborrel voor RECRON-leden en leveranciers.

Informatie deelname
Bedrijven en organisaties die de acquisitiebrochure niet ontvangen hebben en graag meer informatie willen over deelname aan de beurs, kunnen contact opnemen met het projectteam op telefoonnummer 010 2933201 of e-mailen naar: info-recreatech@rai.nl RecreaTech wordt georganiseerd door Ahoy Rotterdam en Amsterdam RAI.

Bezoekinformatie
RecreaTech 2004 vindt plaats in Ahoy Rotterdam. De vakbeurs is van woensdag 28 tot en met vrijdag 30 januari dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De beurs is gratis toegankelijk voor professionals werkzaam in de recreatiebranche. Voor meer informatie kunnen bezoekers terecht op www.recreatech.nl.

Amsterdam/Rotterdam, 20 juni 2003

Noot aan de redactie (