Circuit Park Zandvoort


Courtyard by Marriott-hotel en CPZ verlengen samenwerkings- overeenkomst

28 January 2004 - De in 2003 gesloten samenwerkingsovereenkomst tussen het "Courtyard by Marriott" -hotel in Hoofddorp en het Circuit Park Zandvoort zal in 2004 een vervolg krijgen. In de aanloop naar en tijdens de grotere evenementen* op het Circuit Park Zandvoort in 2004 kunnen raceteamleden, sponsoren, mediamedewerkers en bezoekers wederom tegen zeer aantrekkelijke tarieven het "Courtyard by Marriott"-hotel als hun uitvalsbasis gebruiken.

Het hotel, gelegen in het prachtige recreatiegebied het "Haarlemmermeerse Bos" op ca. 20 minuten rijden van/naar het circuit biedt, buiten de zeer ruime (30 m2) en compleet geoutilleerde kamers, een keur aan all-in faciliteiten. Op verzoek kan groepsvervoer van en naar het circuit georganiseerd worden door het hotel. Zowel Maya Schot, director of sales van het "Courtyard by Marriott"-hotel, als Marcel Luitze, bedrijfsleider van het circuit, zijn ervan overtuigd dat ook dit seizoen vele circuitrelaties gebruik zullen maken van deze mogelijkheid. Maya Schot: "De DTM-teams hebben bijvoorbeeld al op dit moment hun reserveringen bij ons gemaakt".

De speciale arrangementen kunnen geboekt worden ten behoeve van de onderstaande evenementen:


- Paasraces 12 april

- Historische Zandvoort Trophy 23 mei

- Radio 538 Pinksterraces 31 mei

- Pirelli Italia a Zandvoort 20 juni

- Masters of Formula 3 8 augustus

- DTM 5 september

- Trophy of the Dunes/font> 19 september
- Finaleraces 17 oktober

Gebruik maken van de arrangementen is eenvoudig. U belt met het CPZ en vraagt naar de referentiecode voor het evenement van uw keuze. Met deze referentiecode kunt u zowel on-line boeken op www.courtyard.com/amscy of telefonisch via 023 - 55 69 001 en/of fax 023 - 55 69 009.

Courtyard by Marriott-hotel en CPZ verlengen samenwerkings- overeenkomst

7 en 8 februari Circus aan Zee

Winst voor Team Bleekemolen in Nieuwjaarsrace

Zandvoort in de sneeuw

"Club Specials" aantrekkelijke circuitevenementen voor Merkenclubs

© Copyright 2004, Circuit Park Zandvoort