AOT

Woensdag 28 januari 2004

Persbericht

In het licht van de recente koersbewegingen van het aandeel AOT en de hoge volumes die daarmee gepaard zijn gegaan, deelt de directie van AOT mee dat er verkennende gesprekken plaatsvinden met de minderheidsaandeelhouders van Effectenbank Binck NV om hun 49,33% minderheidsbelang over te nemen en haar belang uit te breiden tot 100%. De uitkomst van deze gesprekken is in dit stadium zeer onzeker en nadere mededelingen zullen pas dan volgen indien daar aanleiding toe is.

Voor de volledigheid bevestigt de directie, dat het netto resultaat van AOT over 2003, zoals vermeld in december 2003, naar verwachting zal uitkomen op circa EUR 10 miljoen negatief. Daarin is begrepen een winst van Binck over 2003 van circa EUR 2 miljoen (EUR 0,9 miljoen in 2002), waarvan in het resultaat van AOT te consolideren circa EUR 1 miljoen. Deze resultaten zijn nog niet door de accountant gecontroleerd.

Over AOT N.V.

AOT is een van Europa's grootste onafhankelijke handelsbedrijven in effecten en derivaten. Naast Amsterdam heeft AOT ook kantoren in Antwerpen, Londen, Parijs en Sydney. AOT is lid van 9 effectenbeurzen en 10 derivatenbeurzen.