NEVAP

Persuitnodiging nevap

PERSUITNODIGING

Aan de financieel-economische redacties en vakpers Van Nederlands Vastgoedmanagent Platform NeVaP Datum Nieuwegein, donderdag 15 januari 2004

Vooraankondiging: persuitnodiging kick-off NeVaP

Op donderdag 29 januari 2004 vindt de kick-off van het Nederlands Vastgoedmanagement Platform, NeVaP, plaats. Op deze bijeenkomst zijn niet alleen de NeVaP-leden en hun relaties die in de dagelijkse praktijk betrokken zijn bij de exploitatie van vastgoed uitgenodigd, maar is ook de pers van harte welkom.

Voorzitter Harry Kroot is verantwoordelijk voor de officiële lancering van deze nieuwe vereniging. Kroot geeft tijdens de kick-off uitleg over de oprichting en de organisatie van NeVaP. Het bestuur van de vereniging zal zich aan de aanwezigen voorstellen. Aansluitend zal er gediscussieerd worden over innovaties gerelateerd aan de exploitatie van vastgoed en de rol die NeVaP daarin wil spelen.

Het programma ziet er als volgt uit:

15.00 uur Ontvangst
15.30 uur Opening door de heer Harry Kroot, voorzitter NeVaP Officiële start NeVaP
Voorstellen bestuursleden NeVaP 15.50 uur Inleiding door prominente sprekers uit de vastgoedwereld,
zoals de heer Onno Breur, directeur vastgoed Achmea 16.30 uur Discussie met de zaal
17.15 uur Borrel
18.00 Einde

Harry Kroot: NeVaP wil fungeren als een platform waarop alle disciplines uit het vastgoedmanagement elkaar ontmoeten met als doel visies over de toekomst van het vakgebied uit te wisselen. Innovatieve ideeën dienen hun weg in de markt te vinden via het platform. Binnen de vastgoedwereld is er een sterke behoefte om kennis te delen, de oprichting van NeVaP is dan ook een logisch initiatief.

De kick-off van NeVap wordt gehouden van 15.00 tot 18.00 uur in de Zandacademie, gebouw Leeuwenbrink, Bleiswijkseweg 37C in Zoetermeer.