Gemeente Berkel en Rodenrijs


Raadsleden spreken over de gemeentelijke herindeling

29 januari a.s. vanaf 19.30 uur:
De gemeenteraden van Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek werken momenteel aan de voorbereiding van een mogelijke gemeentelijke herindeling.
Zij zijn in november en december vorig jaar in gesprek geweest met inwoners, bedrijven en instellingen over het al dan niet samengaan in één nieuwe gemeente. De raden willen ieder voor zich in februari a.s. besluiten over een vrijwillige gemeentelijke herindeling.

Inspreken
U krijgt op de avond van de gemeenteraadsvergadering van 29 januari a.s., vanaf 19.30 uur, de gelegenheid om in te spreken en om zo uw mening te geven over een mogelijke herindeling. Wilt u dit doen, dan kunt u dit tot uiterlijk donderdag 12.00 uur melden bij de raadsgriffier, de heer A. Bergmans, telefoon (010) 514 0796, of per e-mail raadsgriffie@berkelenrodenrijs.nl.

Meer informatie?
In de brochure "Toekomst 3B gemeenten" die huis-aan-huis is verspreid, is informatie te vinden over de voor- en nadelen van het samenvoegen van de drie gemeenten tot één nieuwe gemeente.
Op onze website www.berkelenrodenrijs.nl staat een samenvatting van het rapport Meer kwaliteit kan over de bestuurlijke toekomst van de gemeenten in de 3B-Hoek. U vindt daar de complete tekst. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie, telefoon 514 0797, of via e-mail info@berkelenrodenrijs.nl.

Laatste wijziging: 27 januari 2004
Copyright © 2003 Gemeente Berkel en Rodenrijs