Gerechtshof Amsterdam



Rol van de Ondernemingskamer voor donderdag 29 januari 2004
Bron: Gerechtshof Amsterdam

Datum actualiteit: 28-01-2004

Op donderdag 29 januari 2004 staan de volgende zaken op de rol van de Ondernemingskamer:

10.00 uur: behandeling ter terechtzitting met gesloten deuren van het pleidooi in de zaak van Stichting Onderzoek BedrijfsInformatie SOBI (advocaat: mr. G.J. Kemper), tegen Koninklijke KPN N.V. (advocaat: mr. M.W. Josephus Jitta en mr. H Beckman) met betrekking tot de jaarrekening van Koninklijke KPN N.V. over het jaar 2000.

13.00 uur: behandeling ter terechtzitting van het verzoek van B. van Zwieten (advocaat: mr. M.P.J. Letschert), strekkende tot het instellen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Rotomat B.V. (advocaat: mr. R.V.H. Jonker), alsmede tot het treffen van onmiddellijke voorzieningen.

15.00 uur: behandeling ter terechtzitting van het verzoek van Vereniging van Nederlandse Verkeersvliegers (advocaat: mr. E.J. Henrichs), strekkende tot het treffen van onmiddellijke voorzieningen in de enquêteprocedure tegen (1) Air Holland I B.V., (2) Air Holland Group B.V., (3) ATR Leasing IB, (4) ATR Leasing V en (5) ATR Leasing VI. (advocaat verweerster sub 3 t/m 5: mr. F.D. Stibbe).

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn - voor zover niet anders vermeld - openbaar en vinden plaats in een van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan de Prinsengracht 436 te Amsterdam.

U dient er rekening mee te houden dat de behandeling van zaken niet doorgaat, bijvoorbeeld omdat partijen alsnog tot een vergelijk komen.

Mevrouw mr. A.K. van de Vorst-Glerum,
Griffier van de Ondernemingskamer.