MODERN ELECTRONICS

Donderdag 29 januari om 16.00 uur:

Primeur nieuw winkelconcept Modern Electronics in Oosterhout!!

Modern Electronics opent een nieuw filiaal in Oosterhout volgens een vernieuwend winkelconcept op donderdag 29 januari a.s. De consument vindt er een uitgebreid assortiment op het gebied van consumentenelectronica en huishoudelijke apparaten.

Met 60 filialen is Modern is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste winkelketens in Nederland op electronicagebied. Het filiaal in Oosterhout is de eerste winkel van de nieuwe generatie electronicazaken. Hierbij wordt veel nadruk gelegd op vernieuwende interieurelementen, die het winkelplezier voor de consument nog verder vergroten. Extra aandacht wordt gegeven aan noviteiten en nieuwe ontwikkelingen middels speciale presentaties in de wand. Eigentijds kleurgebruik en opvallende verlichting zijn herkenbare items van die nieuwe concept.

Hiermee richt Modern zich op de wensen van de hedendaagse consument. De consument voelt zich thuis in deze sfeervolle winkel met een uitgebreid assortiment, gecombineerd met dagelijks nieuwe aanbiedingen. Daarnaast geven getrainde verkopers een vakkundig en helder advies, waarbij het service aspect hoog in het vaandel staat. Apparaten worden thuis bezorgd en aangesloten. Met de Verlengde Garantie Verzekering kan tot 6 jaar extra garantie worden verkregen. Voor onderhoud en reparaties heeft Modern een eigen technische dienst.
Daarnaast biedt Modern omruilgaranties en ook betaalgemak met Easy2Pay, waarbij de consument thuis kan bepalen hoe hij wilt betalen.

Om 16.00 uur start het openingsfeest waar alle inwoners van Oosterhout en omgeving van het prijsvoordeel kunnen komen profiteren. Het openingsfeest gaat door t/m het weekend met iedere dag nieuwe aanbiedingen.

Kortom Modern biedt voor iedereen een passende oplossing voor zijn of haar wensen. Thuis in al uw wensen!

Modern Electronics, Bouwlingplein 17, Oosterhout.

Voor meer informatie over dit persbericht kan de redactie contact opnemen met: Modern Electronics, t.a.v. mw. E. Haans-van de Weijer, B. v. Bloklandstraat 14, 5042 PM Tilburg, tel: 013-5945100, fax:
013-4631935.

28 jan 04 15:13