Dienstenbond CNV

CAO VBA met drie maanden verlengd
29-01-2004

Afgelopen donderdag 22 januari 2004 hebben bonden overleg gehad met de directie van VBA. Op de agenda stond de eerste ronde van het CAO-overleg. In samenspraak met de directie hebben wij besloten de huidige CAO, ongewijzigd te verlengen tot 1 juli 2004.

Voor deze verlenging is gekozen omdat er op dit moment gesprekken gaande zijn tussen kabinet, werkgevers- en werknemersorganisaties over een aantal zaken die voortkomen uit het Sociaal Akkoord van afgelopen najaar. De uitkomst van deze gesprekken kan van directe invloed zijn op uw arbeidsvoorwaarden. Daarom lijkt het ons verstandig om deze gesprekken eerst af te wachten, voordat wij verder praten over een nieuwe CAO.

Zoals u van ons gewend bent, zullen wij u voordat de CAO-onderhandelingen in april beginnen op de hoogte brengen van eventuele ontwikkelingen.

Vragen?
Heeft u vragen en/of opmerkingen, neem dan contact op met bestuurder Fedde Monsma, tel: (023)5670615 of email: f.monsma@cnvdibo.nl. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met het districtskantoor bij u in de buurt.