Ingezonden persbericht


Arthur Dekker benoemd tot Marketing Manager EMEA bij Captaris

Nieuwegein (Nederland), 29 januari 2004 Captaris heeft Arthur Dekker (34) benoemd tot Marketing Manager EMEA. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van de product- en marktstrategie voor de Captaris producten RightFax, Teamplate Business Process Management en Infinite Mobile Delivery in Europa, het Midden Oosten en Afrika.

Captaris heeft de afgelopen jaren laten zien een stabiele en innovatieve onderneming te zijn op het gebied van business information delivery solutions. Met de acquisitie van Teamplate, Business Process Management op het Microsoft .Net platform, heeft Captaris een strategische stap gezet naar verdere groei. Onze uitdaging is om Captaris een leidende rol te geven op het gebied van BPM, net zoals wij met RightFax wereldleider zijn in de markt van fax servers en e-document delivery , zegt Arthur Dekker.

In zijn vorige functie bij Captaris lag de focus op Marketing en PR voor de Europese markt.

Dekker werkte voorheen bij distributeur OfficeCOM als Channel Manager. Daarvoor was hij werkzaam bij Delaware Computing Nederland en Mac Warehouse, waar hij ervaring opdeed in diverse sales en communicatie functies.

Captaris
Captaris (Nasdaq: CAPA) is ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van hoogwaardige Business Information Delivery oplossingen voor de integratie en automatisering van bericht-, data- en document stromen. Captaris werkt samen met belangrijke producenten van Enterprise Software en levert haar producten en services via een wereldwijd netwerk van distributeurs en VAR s. Captaris heeft oplossingen geleverd aan meer dan 50.000 klanten, waarvan 93 bedrijven uit de Fortune 100 lijst.

Het hoofdkantoor van Captaris Inc. bevindt zich in Bellevue, Washington, V.S. Het EMEA hoofdkantoor is gevestigd in Nieuwegein, Nederland. Meer informatie over Captaris is te vinden op de website www.captaris.com.

Meer informatie:
Captaris International B.V.
Arthur Dekker

00 31 (30) 6020 896

arthurdekker@captaris.com