Politie Zeeland


W-0585-2004 BRAND IN VLISSINGEN

In een woning in de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen brak woensdag om 21.29 uur brand uit.
De brand woedde in de woon- en slaapkamer en het hele pand liep rookschade op. De brandweer kwam met drie auto's ter plaatse en de brand was vrij snel geblust. In de woning waren geen personen aanwezig. Naar de oorzaak wordt een onderzoek ingesteld.


Z-0586-2004 HORECAGELEGENHEID + ACHTERLIGGEND WOONHUIS AFGEBRAND

Donderdag omstreeks 02.00 uur brak brand uit in een horecabedrijf en in de achterliggende woning op de Graaf Jansdijk A in Westdorpe.
In het horecagedeelte viel rond die tijd de stroom uit en werd een brandlucht waargenomen. De brand was ontstaan in de achtergelegen woonkamer. De brandweerkorpsen uit Westdorpe en Terneuzen kwamen ter plaatse maar de horecagelegenheid en de woning brandden geheel uit. Omliggende panden liepen rook- en waterschade op. Om 05.0 uur was de brand voor het grootste gedeelte geblust.


O-0587-2004 AUTO RIJDT TEGEN WEGAFSCHEIDING

Op het Tolplein van de Westerscheldetunnel bij Borssele reed donderdag om 05.44 uur een 33-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen op een betonnen wegafscheiding.
De man kwam vanuit de richting van Terneuzen en op het Tolplein reed hij in de richting van een van de kassa's. Door de gladheid van het wegdek reed de auto echter gewoon rechtdoor en botste tegen de betonnen wegafscheiding. Het voertuig raakte beschadigd.


W-0588-2004 TRUCK MET OPLEGGER GESCHAARD

Op de Vrouwenpolderseweg bij Vrouwenpolder schaarde donderdagochtend om 05.50 uur een truck met oplegger, die daardoor tegen de vangrail kwam.
De bestuurder, een 37-jarige Rotterdammer, kwam vanuit de richting Vrouwenpolder en reed in de richting van Kamperland. De man kon zelf zijn truck met oplegger weer recht op de weg krijgen en heeft de combinatie, totdat deze weggesleept zal worden, geparkeerd bij de bushalte bij resto Vrouwenpolder. De voorzijde van de truck en de vangrail raakten beschadigd. Over de juiste toedracht van het ongeval is niets bekend.


O-0589-2004 AUTO IN DE SLOOT

Woensdag om 19.53 uur belandde op de Klaphekkeweg in Goes een 50-jarige automobilist uit de gemeente Goes door sneeuw op de weg met zijn voertuig in de sloot.
Hij kwam uit de richting van de Blauwe Wijk en door de hoeveelheid sneeuw op de weg gleed zijn voertuig langzaam in de sloot. De auto liep geen zichtbare schade op en de automobilist kon, nadat zijn voertuig uit de sloot getakeld was, zijn weg verder vervolgen.


W-0590-2004 AUTO IN DE SLOOT

Woensdag om 20.35 uur belandde op de Groeneweg in Zaamslag een 44-jarige Terneuzense automobilist met zijn voertuig in de sloot.
De chauffeur raakte niet gewond; de juiste toedracht van het ongeval is onbekend.