Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Achterhoek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK


29 januari 2004


Gaanderen - 3 auto's betrokken bij aanrijding


Een 19-jarige bestuurders uit Varsseveld had gisteren omstreeks 16.30 uur rijdend op Varsseveldseweg kennelijk te laat in de gaten, dat het verkeer voor haar, ter hoogte van de Peppelmansdijk stil stond voor afslaand verkeer. De voor haar rijdende 35- jarige automobilist uit Doetinchem kon nog wel tijdig afremmen, maar de vrouw botste op deze auto, waardoor deze naar voren werd gedrukt en de auto van een 60-jarige Doetinchemmer aanreed. De schade was enorm, maar gelukkig liep er niemand letsel op.


Groenlo- diefstal gereedschap uit bestelbusje


In de nacht van 27 op 28 hebben onbekenden het slot geforceerd van een bestelbusje dat aan de Kardinaal de Jongstraat stond geparkeerd. Vervolgens zijn zij er met een hoeveelheid gereedschap waar onder boorhamers, slijpmachine en cirkelzaag en ander handgereedschap vandoor gegaan.


Ulft- brand in berging


Werd omstreeks 20.45 uur een brand gemeld in de berging van een woning aan de Hofstraat. Brand is vermoedelijk ontstaan bij de cv-ketel, waarna het wasgoed in de berging vlam vatte. De brandweer was het vuur in korte tijd meester en Salvage is gewaarschuwd omdat de woning onder het roet zat. Het schadebedrag is onbekend.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52


---- --