Gemeente Barneveld


De burgemeester vraagt uw mening!

'De burger centraal!' is een uitspraak die vaak voorkomt in overheidsland. Ook de gemeente Barneveld probeert er alles aan te doen om u tot dienst te zijn. Ruime openingstijden van de balies, zoveel mogelijk informatie via de website www.barneveld.nl waar u dag en nacht terechtkunt, het bieden van mogelijkheden om mee te kunnen praten over beleid, om maar eens wat onderwerpen te noemen.

Voor mij is het van groot belang om te weten of u ook tevreden bent over onze dienstverlening. Om dit daadwerkelijk te kunnen meten starten we dit jaar met het uitzetten van enquetes onder de inwoners van de gemeente Barneveld. Vooruitlopend hierop ben ik zeer geĂŻnteresseerd in uw reactie of mening over de volgende onderwerpen:


- zijn de openingstijden van de balies voldoende?


- is de dienstverlening aan de balies goed?


- is uw brief goed en binnen een redelijke termijn afgehandeld?


- krijgt u voldoende informatie van de gemeente?


- wordt u voldoende betrokken bij de plannen van de gemeente?

Ik vraag u dus een korte reactie te geven op deze onderwerpen. Het geeft mij alvast een beeld van waar we staan. Wat moeten we verbeteren naar u toe? Ik zou het op prijs stellen als u een korte reactie op deze zaken wil geven. Dat kan via telefoon (0342) 495911, fax (0342) 495376 of via mail: gembar@barneveld.nl. En uiteraard per post naar Gemeente Barneveld, t.a.v. mevrouw J. Hooijer, Postbus 63, 3770 AB Barneveld. U kunt reageren tot en met 20 februari 2004. De reacties die u geeft verwerk ik in het Burgerjaarverslag 2003, dat in april zal verschijnen.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

W.A. Burgering

burgemeester van de gemeente Barneveld