Gemeente Amsterdam

Zoeklichtacties in Oost/Watergraafsmeer
29 januari 2004 - Zoeklicht
Medio februari wordt vanuit het project Zoeklicht een buurtonderzoek georganiseerd. Deze maand vinden de onderzoeken plaats in stadsdeel Oost/Watergraafsmeer. De onderzoeken concentreren zich op het opsporen van woonfraude en woninggerelateerde uitkeringsfraude.

Zoeklicht

Het project Zoeklicht is een initiatief van de Dienst Wonen in samenwerking met Register Amsterdam, Sociale Dienst Amsterdam, de Amsterdamse Federatie van Woningcorporaties, Makelaarsvereniging Amsterdam en stadsdeel Oost/Watergraafsmeer. In februari worden opnieuw televisiespots op AT 5 uitgezonden en staat er in het Amsterdams Stadsblad een aankondiging van de zoeklichtacties.

Vragen over onder(ver)huur?

Neem contact op met het Woonloket De Zuiderkerk van de Dienst Wonen. Hier is ook het meldpunt Woonfraude van Zoeklicht georganiseerd. Het telefoonnummer is 020 - 6 80 6806. De openingstijden zijn maandag van 11.00-16.00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 9.00-16.00 uur.

Ook via de e-mail kunt u vragen stellen over onder(ver)huur of het vermoeden van woonfraude melden: zoeklicht@wonen.amsterdam.nl. Internet raadplegen is ook mogelijk: www.wonen.amsterdam.nl/zoeklicht.

© Gemeente Amsterdam