Politie Zeeland


Z-0591-2004 AANRIJDING IN HENGSTDIJK

Op de Vogelweg in Hengstdijk vond donderdag om 07.25 uur een aanrijding plaats.
Een 28-jarige automobiliste uit de gemeente Hulst reed over de Vogelweg, komende vanuit de richting Kloosterzande. Vermoedelijk door de slechte weersomstandigheden en sneeuw op het wegdek, gleed haar voertuig in een bocht van de weg naar de linkerkant, waarbij zij de auto van een 51-jarige vrouw uit Axel schampte. Vervolgens raakte zij dwars op de weghelft van het tegemoetkomend verkeer. Toen zij hier in de flank werd aangereden door een tegemoetkomende 28-jarige Axelse bestuurster, raakte zij bekneld en moest door de brandweer uit haar voertuig worden gehaald. De twee 28-jarige vrouwen raakten gewond en werden, beiden met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Hun voertuigen werden geheel vernield. De 51-jarige vrouw bleef ongedeerd, haar voertuig raakte beschadigd.


W-0592-2004 DIEFSTAL SCHUTTINGONDERDELEN

Woensdag tussen middernacht en 15.00 uur werden in de Burgerweidestraat in Middelburg drie schuttingpalen en enkele schermen weggenomen.
De waarde van de gestolen goederen is onbekend.


O-0593-2004 TREKKER + OPLEGGER GESLIPT

Donderdag om 08.45 uur slipte op de Broekseweg in Oud Vossemeer een vrachtwagencombinatie.
De 21-jarige Amersfoortse bestuurder reed vanaf de Krabbenkreekweg rechtsaf de Broekseweg op. Door sneeuw op het wegdek week de trekker uit. De combinatie raakte in de berm en daarna belandde de trekker in de sloot met de oplegger geschaard erachter haaks op de weg,


O-0594-2004 AANRIJDING IN POORTVLIET

Op de Postweg in Poortvliet raakten donderdag om 07.46 uur twee personenauto's bij een aanrijding beschadigd.
Een 21-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen moest in verband met het overige verkeer afremmen, maar raakte door de gladheid in een slip. Toen zij eenmaal stilstond kon een achteropkomende 19-jarige bestuurder uit dezelfde gemeente niet tijdig toppen en er volgde een aanrijding waarbij beide voertuigen beschadigd raakten.


O-0595-2004 AANRIJDING IN ZIERIKZEE

In de Julianastraat in Zierikzee vond donderdag om 07.40 uur een aanrijding plaats.
Een 26-jarige Middelburgse automobiliste reed over de Julianastraat, komende uit de richting van Zierikzee. Voor haar reed een 54-jarige bestuurder uit Zierikzee die in verband met het overige verkeer moest remmen. De vrouw kon niet tijdig stoppen en er volgde een aanrijding waarbij haar voertuig licht beschadigd raakte.


W-0596-2004 MISHANDELING

Een 70-jarige inwoner van Oost-Souburg is woensdag tussen 20.00 en 21.15 uur door een plaatsgenoot enkele keren geslagen en geschopt.
Drie personen gooiden met sneeuwballen tegen zijn ramen. Toen de Oost-Souburger hen daarop aansprak liepen er twee weg. De derde bleef staan sloeg en schopte de 70-jarige, die hierdoor enkele verwondingen opliep in zijn gezicht, alsmede rug en handklachten. Hij heeft aangifte gedaan van mishandeling.