Chrysler Nederland

29 januari 2004

Chrysler Voyager viert 20e verjaardag en u kunt meevieren!

Het is alweer 20 jaar geleden dat de wereld dankzij Chrysler voor het eerst kon kennismaken met een geheel nieuw autoconcept: de minivan of ook wel ruimtewagen genoemd. De Chrysler Voyager is daarmee de grondlegger geweest van een ongekend populaire autoklasse. Genoeg reden voor een verjaardagsfeestje dus!

De Chrysler-dealers hebben op dit moment een gelimiteerde serie van de Chrysler Voyager in de showroom met een Challenger III pakket. Dit pakket wordt tegen de scherpe meerprijs van 925 geleverd en bestaat uit:

- roofrack

- overheadconsole

- automatische temperatuur controle

- dual zone airconditioning

- elektrisch bedienbare bestuurdersstoel

Nog meer luxe dus, voor de toch al zeer complete en comfortabele Chrysler Voyager. De Chrysler-dealer kan u alles vertellen de ongekende veelzijdigheid van deze auto, of u behulpzaam zijn bij het maken van een proefrit.

Heeft u een auto in te ruilen, zowel van eigen merk als vreemd merk, dan is de Chrysler-dealer het juiste aanspreekpunt. Dat geldt natuurlijk ook wanneer u meer informatie wenst over de zeer scherpe lease- en financieringstarieven die op dit moment van kracht zijn.

Klik dus snel hier voor de Chrysler-dealer bij u in de buurt. Voor meer informatie over de diverse lease- en financieringsmogelijkheden kunt u ook contact opnemen met onze leasemaatschappij Chrysler Finance, via telefoonnummer (030) 605 98 71.