Politie Midden- en West Brabant

Persbericht district Tilburg (29/01)

Tilburg, 29 januari 2004

Politie ruimt hennepkwekerij

TILBURG - Agenten van het politieteam Wilhelminapark hebben gistermiddag om halfvijf in de Jaques Oppenheimstraat de restanten van een hennepkwekerij geruimd. Die werd aangetroffen op de zolderverdieping van een woning. Op een andere slaapkamer van die woning werden de gekweekte henneptoppen verwerkt. Op de zolderkamer trof de politie 170 lege potten aan. De plantenwaren reeds geoogst. De randapparatuur die bij hennepkwekerijen wordt gebruikt heeft de politie in beslaggenomen. Er werden geen personen aangetroffen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Tilburgse man van telefoon beroofd

TILBURG - Een 22-jarige man uit Tilburg is gistermiddag om halfvijf aan het Lieve Vrouweplein van zijn mobiele telefoon beroofd. Terwijl de man met zijn GSM liep te bellen, werd de telefoon uit zijn handen gerukt.

Tilburger aangehouden voor bedreiging

TILBURG - In het Winkelcentrum Westermarkt hebben agenten gistermiddag rond vijf voor halfzes een 57-jarige man uit deze stad aangehouden. Hij had een beveiligingsmedewerker van dit winkelcentrum bedreigd toen die aanmerkingen maakte op het feit dat de man door het centrum fietste. Deze bedreiging leverde de Tilburger een boete van 170 euro op.

Vervelende dronkelap aangehouden

TILBURG - Agenten hebben gisteravond om tien uur een 31-jaruige Tilburger aangehouden. Dat gebeurde bij het Centraal Station aan de Spoorlaan. De man, die flink onder invloed van alcohol was, hadden de man uit het station gezet, omdat hij geen kaartje had. Tegen de gewaarschuwde agenten deed de man ook vervelend, waarna hij voor openbare dronkenschap werd aangehouden.

Bron: Carel Bouman