Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

KUNST EN CULTUUR / MUZIEK/ MEDIA

29 januari 2004

Uitgebreid vraaggesprek met striptekenares barbara stok op kink fm

Hilversum, 29 januari 2003

Barbara Stok, een van de eerste Nederlandse striptekenaars die autobiografische strips maakt, is zondagmiddag 1 februari te gast in Oeverloos, de wekelijkse talkshow van Kink FM. Presentator Leon Verdonschot zal haar twee uur lang interviewen. Het interview wordt afgewisseld met muziek uit Stoks platenkast.

Aanleiding tot het gesprek is Je geld of je leven , het nieuwste boek van Stok. Hierin vertelt Stok in stripvorm over haar baan als journalist en fotograaf. Het is een stripverhaal op romanlengte voor iedereen die wel eens genoeg heeft van zijn werk .

Verdonschot praat met Stok over haar boeken, van het debuut Barbaraal (in 1999 door het Stripschap genomineerd voor Beste Stripboek van dat jaar) tot Je Geld of je Leven, over haar wisselende ervaringen op het podium, de relatie met haar woonplaats Groningen en haar roerige bestaan.

In Oeverloos ontvangt Nieuwe Revu-verslaggever Leon Verdonschot wekelijks een gast uit de popmuziek, politiek, literatuur of het cabaret. Het programma wordt live uitgezonden vanuit de Kink FM-studio in Hilversum, van 12 tot 14 uur.

Kink FM zendt 24 uur per dag alternatieve popmuziek uit.

De zender is in heel Nederland via de kabel, internet en satelliet (digitaal) te beluisteren.

Check http://www.kinkfm.com voor kabelfrequenties of bel 0900-3001900.