Ingezonden persbericht


29 januari 2004
PERSBERICHT

E-mail marketing-organisatie Yourzine realiseert omzetgroei van 100% in 2003

Zaltbommel, 29 januari 2004 - Yourzine, heeft in 2003 haar omzet verdubbeld ten opzichte van 2002. Het fundament voor deze groei wordt volgens Michiel van Riemdijk, algemeen directeur van Yourzine, gevormd door bestaande klanten en nieuwe acquisities.

"Daarnaast zijn wij uitstekend is staat gebleken om met bestaande klanten productinnovaties te ontwikkelen die hen in staat stellen e-mail marketing nog gerichter in te zetten. Dit gekoppeld aan de uitermate gebruiksvriendelijke applicatie die we aanbieden, zorgt voor een gecontroleerde groei."

Groei
Voor 2004 gaat Van Riemsdijk uit van een ander groeiscenario. "Groei is uiteraard belangrijk, maar een verdubbeling of een groei van 50% heeft Yourzine niet als doel voor ogen. Tevredenheid van bestaande en nieuwe klanten en hen verder helpen met geïntegreerde oplossingen vormen voor ons de speerpunten in 2004".

Yourzine begeleidde in 2003 onder meer de volgende nieuwe bedrijven bij de planvorming en uitvoer van e-mail marketing, sms-marketing en online enquêtes:

Wolters Noordhoff, Renault, Hyundai, Mazda, IKEA Nederland, gemeente Den Haag, VEA, BelCompany, Mexx, Unique Uitzendbureau. De organisatie van Yourzine groeide in 2003 mee met de aanwas van het klantenbestand naar negen medewerkers.

Over YOURZINE

Sinds 2001 faciliteert YOURZINE organisaties op het gebied van e-mail marketing, sms-marketing en online enquêtes. Kern van YOURZINE is de uiterst gebruiksvriendelijke applicatie waarmee organisaties zelfstandig uiteenlopende doelgroepen kunnen benaderen. Daarnaast adviseren wij graag om een succesvolle en effectieve invulling te geven bij de inzet van de nieuwe marketingmogelijkheden.

YOURZINE is actief in zowel de profit als non-profit sector en wordt ingezet door onder meer: de Bijenkorf, Martinair, Praxis, CZ Actief in Gezondheid, Unique Uitzendbureau, Kijkshop.nl, Hogeschool van Utrecht, Renault Nederland, gemeente Den Haag, BelCompany, Univé Verzekeringen, LeadsPR, Schouten & Nelissen, Nissan, OAD en Livera.

Deze organisaties maken met succes gebruik van de YOURZINE-oplossingen.

Meer informatie

YOURZINE B.V.

Michiel van Riemsdijk

T: 0418 688 688

F: 0418 597 099

E: m.vanriemsdijk@yourzine.nl

I: www.yourzine.nl