Politie Noord-Holland-Noord

Hoorn en omgeving, 29 januari

Hoorn 29-01-2004 - 17.00 uur

Diefstal bestelwagen
Zwaag, woensdag 28 januari 2004.
Woensdag heeft de eigenaar van een bestelwagen aangifte gedaan van diefstal van zijn voertuig. De auto stond geparkeerd op Oude Veiling. Woensdagmorgen bleek dat de auto verdwenen was. Het gaat om een Mercedes, type 410 D-XI (de kleur van de auto is niet bekend). De auto is voorzien van het kenteken VF-33-HK.

Inbraak horecabedrijf
Hoorn, donderdag 29 januari 2004.
In de nacht van woensdag op donderdag werd ingebroken in een horecabedrijf aan het Kerkplein. Vanmorgen omstreeks 05.30 uur werd de inbraak ontdekt. Men was in het pand gekomen door het vernielen van een raampje. In het bargedeelte had men geld (onbekend bedrag) weggenomen. Ook bleek een kleine hoeveelheid softdrugs te zijn verdwenen.

Bestuurder gewond bij aanrijding
Oudendijk, donderdag 29 januari 2004.
Donderdagmorgen omstreeks 08.30 uur vond een aanrijding plaats op de Dorpsweg tussen de Slimdijk en de Zesstedenweg. De bestuurder van een personenauto, een 30-jarige man uit Purmerend reed over de Dorpsweg. Uit tegenovergesteld richting naderde een personenauto bestuurd door een 22-jarige inwoner van Oudendijk. Toen de Purmerender een parkeerde auto passeerde en daarbij op het weggedeelte terecht kwam voor het tegemoetkomende verkeer, ontstond een aanrijding tussen beide voertuigen. Hierbij raakte de Oudendijker gewond aan zijn hoofd. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis in Hoorn en daar opgenomen.