29/01 District Den Bosch />
's-Hertogenbosch 29-01-2004 - .

WINKELDIEFSTAL

's-Hertogenbosch -
Twee van school spijbelende meiden uit Vlijmen en Haarsteeg, 16 en 15 jaar oud, zijn donderdagmorgen in een winkel aan de Schapenmarkt in 's-Hertogenbosch betrapt bij het plegen van diefstal. Bij het verlaten van de winkel ging het alarm af en bleek dat zij een paar schoenen hadden meegenomen zonder af te rekenen.

GEWONDE BIJ VERKEERSONGEVAL

's-Hertogenbosch

- Woensdagmiddag is een 21-jarige bromfietser uit 's-Hertogenbosch gewond geraakt bij een verkeersongeval. Hij reed over de Wethouder van Soestbergenstraat in de richting van het Beatrixpark in zijn woonplaats. In een bocht reed hij over de linker weghelft en kwam in botsing met een uit tegengestelde richting komende personenauto die werd bestuurd door een 29 jarige vrouw uit Vlijmen. De bromfiets is met been en hoofdletsel

VRACHTAUTO GESTOLEN

Rosmalen

- Woensdagavond is vanaf de Oude Baan in Rosmalen een vrachtauto van het merk Mercedes weggenomen. Een getuige zag de auto met twee hem onbekende personen wegrijden. Ongeveer drie kwartier later is de vrachtauto teruggevonden langs de Parallelweg van de Graafsebaan. Vermoedelijk is er bij het forceren van het stuurslot zoveel schade ontstaan dat de auto moeilijk bestuurbaar werd en daarom weer achtergelaten is.

VERNIELING EN BEDREIGING

's-Hertogenbosch - Tijdens een woordenwisseling met zijn ex-vriendin op een parkeerplaats in de wijk Maaspoort, vernielde een 21-jarige Bosschenaar in een woedeaanval de achterruit van haar personenauto. Later op de avond ontving de 19-jarige vriendin een telefonisch bedreiging van de Bosschenaar. Toen de politie naar aanleiding van deze incidenten een gesprek voerde in de woning van de vriendin kwam de verdachte in de richting van de woning gelopen. Hij is aangehouden. De politie onderzoekt de zaak verder.