29/01 District Maasland
>
Oss 29-01-2004 - .

BELEDIGING

Nistelrode

- Woensdagmiddag is een 24-jarige automobilist uit Nistelrode aangehouden nadat hij ondanks herhaalde waarschuwingen politiemensen bleef beledigen. De man reed met zijn auto over het Maxend in zijn woonplaats en kreeg een bekeuring omdat hij geen autogordel om had. Dat wekte kennelijk zodanige irritatie bij hem op dat hij de politiemensen uit begon te schelden. Ondanks enkele waarschuwingen dat hij daar mee op moest houden bleef hij in zijn scheldpartij volharden.

MISHANDELING

Oss

- Woensdagavond vond er op de Vorstengrafdonk in Oss een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Een van de bestuurders een 33-jarige automobilist uit Uden gaf de andere partij, een 25-jarige automobilist uit Rotterdam enkele klappen tegen het hoofd. De Udenaar is door de politie aangehouden en gehoord.

BEJAARDE VROUW BEROOFD VAN TAS

Heesch -
Vorige week vrijdag is op 't Dorp in Heesch een 77-jarige vrouw in een invalidenscooter van haar tas beroofd. De vrouw werd door een jongeman tegen haar schouder geduwd en hij pakte vervolgens haar tas met portemonnee af. De portemonnee viel hierbij op de grond. De dader ging er (vermoedelijk) op een fiets vandoor. De tas werd later in een brandgang teruggevonden. De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval of die meer informatie kunnen geven over de verdachte.