Nederlandse Hartstichting

Muziek commercial Hartstichting uit op CD
29-1-2004
Den Haag- 21 januari 2004 ? Daniël Lemma's muziek uit de nieuwe TV-commercial van de Nederlandse Hartstichting, speciaal ontwikkeld ter ere van het 40-jarig jubileum, is vanaf eind deze maand te koop. Per verkochte CD komt EUR 2,50 ten goede aan het werk van de Hartstichting.

Speciaal voor het jubileumjaar heeft de Hartstichting een nieuwe tv-commercial laten maken. In deze spot staat de Hartstichting stil bij wat ze in haar 40-jarig bestaan heeft bereikt. Daarnaast laat de commercial zien dat de Hartstichting in Nederland belangrijk, levensreddend werk verricht. Daniël Lemma geeft in zijn nummer ?Anything Can Happen' heel goed het gevoel weer dat de Hartstichting wil uitstralen en dat is dan ook de reden van deze bijzondere samenwerking. Ook Lemma's videoclip bij het nummer zal beelden uit de TV-spot van de Hartstichting bevatten.

Dankzij de TV-commercial ter ere van het 40-jarig jubileum van de Hartstichting, is de muziek van Daniël Lemma nu ook verkrijgbaar in Nederland. ?Anything Can Happen' is afkomstig van het album ?Morning Train' en is vanaf 23 januari beschikbaar voor de radio. ?Morning Train' is te bestellen via www.hartstichting.nl of vanaf 30 januari te koop in de winkel voor een adviesprijs van EUR 19,99. Hiervan komt EUR2,50 ten goede aan de Hartstichting.

Voor meer informatie over de Nederlandse Hartstichting: Nederlandse Hartstichting
Marianne Verhoeven, Hoofd communicatie, t 070 ? 31 55 629 Karen van der Vorst, communicatieadviseur t 070 - 31 55 637

De Nederlandse Hartstichting bestrijdt hart- en vaatziekten. Zij subsidieert een groot deel van het universitair, wetenschappelijk onderzoek naar hart- en vaatziekten in Nederland. Zij geeft voorlichting over een gezonde leefstijl en initieert verbeteringen in de gezondheidszorg. Daarnaast steunt de Hartstichting patiëntenverenigingen. De Hartstichting kan dit werk uitsluitend doen dankzij giften van de Nederlandse bevolking en de inzet van vrijwilligers. In 2004 bestaat de Nederlandse Hartstichting 40 jaar. NHS/25