Travel Unie International Nederland N.V.

Arke verlaagt prijzen voor zonvakanties nog verder dankzij dollar

Prijsvriendelijk vakantiemerk Arke verlaagt prijzen van Arke Kids en Arke All Inclusive

Rijswijk, donderdag 29 januari 2004 - Prijsvriendelijk vakantiemerk Arke vervangt deze week de prijsbijlage van de Arke gidsen met de titel 'All Inclusive' en de integrale Arke gids 'Kids Vakanties'. De lagere prijzen konden worden gerealiseerd dankzij onder meer de lagere Dollarkoers.

Commercieel directeur Touroperating, Ruud de Meer van Arke: "Arke wil altijd als beste geprijsd zijn, en daarmee haar belofte 'De beste prijzen van Nederland' waarmaken. Arke zal dan ook op elk onderdeel blijven proberen om de voordelen voor de klant in de prijs te vertalen. Mede door de lage Dollar-koers, kunnen nu bepaalde Arke producten nóg scherper worden geprijsd om de vakantieconsument optimaal te voorzien van de beste vakantieprijzen van ons land!" De boekingen voor het komende zomerseizoen zijn deze maand goed uit de startblokken gekomen. En de Vakantiebeurs in Utrecht is zeer succesvol verlopen. Arke beoogt met de nieuwe 'aanbiedingsprijzen' haar koppositie in de Nederlandse vakantiemarkt te versterken.

Verspreiding nieuwe prijsbijlage cq gids
Deze week wordt de prijsbijlage van de Arke gids 'All Inclusive' vervangen op alle ANVR reisbureaus, alsook de integrale Arke gids 'Kids Vakanties', omdat de prijzen in deze gids zelf staan vermeld en niet in een aparte prijsbijlage.

---