Travel Unie International Nederland N.V.

Holland international lanceert nieuwe prijsbijlagen brochures 2004

Gratis Holland International rondvaart voor boekende reisconsumenten

Rijswijk, donderdag 29 januari 2004 - Holland International vervangt deze week de prijsbijlagen van de Holland International zonbrochures, getiteld 'Zonvakanties', 'Griekenland' en 'Spanje & Portugal'. Daarmee gaat kwaliteitsmerk Holland International de prijzenslag binnen de reisbranche niet uit de weg. Reisconsumenten die een zonvakantie van Holland International boeken, ontvangen een voucher voor een gratis rondvaart voor twee personen met Holland International Rondvaart door de grachten van Amsterdam.

Zowel binnen de branche als onder consumenten is het recente prijsoffensief van Holland International goed ontvangen. Commercieel directeur Touroperating, Ruud de Meer van Holland International: "Met behoud van de vertrouwde kwaliteit van Holland International, bieden wij nu met onze nieuwe, nóg aantrekkelijker prijzen aan reisconsumenten een éxtra reden om te kiezen voor Holland International". Bij iedere boeking die in de periode 30 januari tot en met 31 maart 2004 wordt gemaakt uit één van de drie Holland International brochures 'Zonvakanties', 'Griekenland' en 'Spanje & Portugal', alsook uit de brochures voor 'Turkije' en 'Kaapverdische Eilanden', ontvangt de boekende consument een gratis voucher voor een rondvaart met twee personen door de grachten van Amsterdam, mèt Holland International Rondvaart.

Verspreiding nieuwe prijsbijlagen
Deze week worden de prijsbijlagen van de Holland International brochures 'Zonvakanties', 'Griekenland' en 'Spanje & Portugal' verspreid. De actievoorwaarden over de rondvaarten met Holland Inernational zijn bij de ANVR reisbureaus bekend.
---