Vereniging Eigen Huis

Leden Vereniging Eigen Huis verdienen korting

Nieuw kortingsconcept voor woonproducten

Vereniging Eigen Huis introduceert Leden verdienen korting; een nieuw concept waarmee leden van de vereniging geld terug krijgen bij de aankoop van een geselecteerd aantal merkartikelen.

Vereniging Eigen Huis gebruikt de marktkracht van haar 640.000 leden om bij merkleveranciers korting te bedingen op woongerelateerde producten. Bijzonder is dat de ledenkorting los staat van de aankoopprijs die de consument in de winkel betaalt. Het staat de koper dus vrij om zelf te shoppen of te onderhandelen over de laagste prijs; de ledenkorting komt daar bovenop. Een lid van Vereniging Eigen Huis ontvangt het afgesproken kortingsbedrag of kortingspercentage direct van de merkleverancier en dus niet van de winkelier.

Het aanbod van producten met korting wisselt maandelijks en wordt gepubliceerd in Eigen Huis Magazine en op www.eigenhuis.nl. De aanbieding van februari bestaat uit een korting op verschillende typen wasmachines, op verfproducten en op alle keukens bij een keten van bouwmarkten. Vereniging Eigen Huis wil met leden verdienen korting het lidmaatschap voor haar leden nog waardevoller maken.

Amersfoort, 29 januari 2004