Gemeente Berkel en Rodenrijs


29 januari gesprek raadsleden gemeentelijke herindeling

29 januari a.s. vanaf 19.30 uur:
In gesprek met raadsleden over de gemeentelijke herindeling

De gemeenteraden van Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek werken momenteel aan de voorbereiding van een mogelijke gemeentelijke herindeling.
Zij zijn in november en december vorig jaar in gesprek geweest met inwoners, bedrijven en instellingen over het al dan niet samengaan in één nieuwe gemeente. De raden willen ieder voor zich in februari a.s. besluiten over een vrijwillige gemeentelijke herindeling nadat zij uw mening hebben gehoord en gewogen.

Mogelijk samengaan
Vandaar dat de gemeenteraad van Berkel en Rodenrijs vóór de definitieve besluitvorming graag met u wil spreken en discussiëren over een mogelijk samengaan van Bleiswijk, Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs.
Voorafgaand aan de gemeenteraadsvergadering van 29 januari a.s., tussen 19.30 en circa 21.00 uur, bent u in de gelegenheid met alle raadsleden te discussiëren.
Mocht rond 21.00 uur blijken dat nog meer tijd nodig is om dit onderwerp te bespreken, kan worden overwogen een extra discussie-avond in te lassen.

Meer informatie?
In de brochure "Toekomst 3B gemeenten" die huis-aan-huis is verspreid, is informatie te vinden over de voor- en nadelen van het samenvoegen van de drie gemeenten tot één nieuwe gemeente.
Op onze website www.berkelenrodenrijs.nl staat een samenvatting van het rapport Meer kwaliteit kan over de bestuurlijke toekomst van de gemeenten in de 3B-Hoek. U vindt daar de complete tekst. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie, telefoon 514 0797, of via e-mail
info@berkelenrodenrijs.nl.

Laatste wijziging: 20 januari 2004
Copyright © 2003 Gemeente Berkel en Rodenrijs