Politie Zeeland


Z-0579-2004 AANRIJDING IN AXEL

In de Mozartstraat in Axel vond woensdag om 18.58 uur een aanrijding plaats.
Een 34-jarige Axelse automobilist reed over de Mozartstraat in de richting van de Joost de Moorstraat. Op de kruising met de Offenbachstraat sloeg hij linksaf en verleende geen voorrang aan een hem tegemoetkomende 16-jarige bromfietser uit dezelfde plaats. De bromfietser werd met voetletsel overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen raakten beschadigd.


W-0580-2004 AUTO TEGEN LICHTMAST

Op de Sloeweg in zijn woonplaats reed donderdag om 00.14 uur een 27-jarige Vlissingse automobilist tegen een lichtmast.
De man kwam uit de richting van de Nieuwe Vlissingseweg en bij de afslag naar Westerzicht verloor hij vanwege het besneeuwde wegdek de controle over zijn voertuig. Al slippend kwam hij naast de rijbaan en reed tegen een lichtmast. Auto en lichtmast raakten hierbij beschadigd.


W-0581-2004 RIJDEN ONDER INVLOED

Op de Kousteensedijk in Middelburg raakte een 22-jarige automobiliste uit de gemeente Veere donderdag om 02.25 uur haar rijbewijs kwijt.
Zij kwam vanaf Plein 1940 over de Beatrixbrug en op de Kousteensedijk begon haar voertuig zodanig te schuiven dat zij met de achterzijde een geparkeerd staande auto raakte. De vrouw had meer dan 2 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en moest haar rijbewijs inlevere


Woensdag tussen 22.45 en 23.05 uur werd in de Boisotstraat in Koudekerke een woningruit ingegooid.
In dezelfde straat werden van een auto alle vier de banden lek gestoken en enkele ramen en een spiegel vernield. Er zijn geen schadebedragen bekend.


W-0583-2004 AANRIJDING IN MIDDELBURG

Woensdag om 16.55 uur reed op de Stromenweg in Middelburg een automobilist tegen een, wegens pech, geparkeerd voertuig.
De 47-jarige automobilist uit de gemeente Veere reed over de Stromenweg en reed tegen een, wegens pech geparkeerd staande bestelauto + aanhangwagen. De aanhanger stond gedeeltelijk op de rijbaan en gedeeltelijk in de berm. De automobilist kon niet tijdig stoppen en bij de aanrijding raakte zijn voertuig beschadigd.


W-0584-2004 AANRIJDING IN VLISSINGEN

Op de kruising Koudekerkseweg / Verlengde Bonedijkestraat vond woensdag om 13.15 uur een aanrijding plaats.
Een 36-jarige Vlissingse automobiliste reed over de Koudekerkseweg, komende uit de richting van de Sloeweg. Zij verleende op de kruising geen voorrang aan een voor haar van rechts komende 75-jarige Vlissingse snorfietser. De man kwam ten val en werd voor controle naar het ziekenhuis overgebracht. Na onderzoek kon hij het ziekenhuis weer verlaten. Over schade aan de snorfiets is niets bekend. De auto liep geen schade op.