Lekstroom, 09.00 uur

Utrecht 29-01-2004 - Nieuwsberichten district lekstroom

Auto-inbreker aangehouden

NIEUWEGEIN De politie heeft in de nacht van woensdag 28 op donderdag 29 januari een man aangehouden voor het inbreken in een geparkeerd voertuig.

Tijdens de surveillance zagen agenten op de Hagestede een - voor de agenten bekende man naast een auto staan. De portieren van het voertuig stonden open en de man hand diverse goederen in zijn handen. Eenmaal bij de auto zagen de agenten dat één van de portierramen was ingeslagen. De 28-jarige verdachte uit Utrecht werd aangehouden en voor verhoor ingesloten op het bureau. De agenten hebben de auto-eigenaar in kennis gesteld.

Jongens aangehouden voor baldadigheid

NIEUWEGEIN Een automobilist heeft woensdagmiddag twee jongens aangehouden voor het gooien met ijsballen op passerende autos.

De man reed omstreeks 16.40 uur met zijn auto over de A.C. Verhoefweg. Ter hoogte van de brug werd zijn voertuig bekogeld door een aantal ijsballen. De man keerde zijn auto en reed achterlangs terug. Hierop kon hij de twee jongens 13 en 17 jaar beiden uit Nieuwegein aanhouden en overdragen aan de politie. Op het bureau bleek dat er geen schade aan de auto van de man was ontstaan en konden de jongens na een gesprekje weer naar huis.