Ingezonden persbericht


WATNOU..?! VRIJDAG 30 JANUARI TUSSEN 20.00 EN 21.00 OP 747 AM

In WAT NOU..?! deze week live muziek van Slaves of Truth, een hiphopact die bestaat uit zeven jonge Angolezen en een Irakees. Ze komen uit Den Haag en rappen in het Portugees en Engels. Verder een column van Yahyah.

Kefmagazine is het nieuwe tijdschrift dat zich richt op Turkse jongeren. Het Magazine is een initiatief van een groep jonge ondernemers die iets misten in het huidige aanbod van tijdschriften. Wat denken zij te kunnen aanbieden wat er nog niet is?

Tom ter Bogt is bijzonder hoogleraar Popmuziek aan de Universiteit van Amsterdam en doet onderzoek naar popmuziek en identiteit. Recentelijk heeft hij onderzoek gedaan naar de relatie tussen muziekvoorkeur en afkomst. Hij geeft bijvoorbeeld antwoord op de vraag waarom alle Marokkanen van 2pac houden.

Tenslotte aandacht voor de stichting Kezban. Deze stichting houdt zich bezig met voorlichting over huiselijk geweld onder Turkse en Marokkaanse vrouwen. Om de vrouwen nog beter te kunnen bereiken heeft Kezban een video uitgebracht. Watnou..?! bekeek de video en vroeg zich af of dit het juiste middel was om het probleem aan te pakken.

WATNOU..?!

Iedere vrijdag tussen 20.00 en 21.00 WATNOU..?!- een levendig live-programma vol energie, muziek en cultuur.

WATNOU..?! behandelt onderwerpen die moslimjongeren bezig houden. WATNOU..?! biedt jongeren een uniek platform om hun meningen en gevoelens te uiten. Een open podium met ruimte voor discussie, cabaret, muziek en poëzie.

Live vanuit Studio Desmet in Amsterdam.

Brutaal, snel, actueel & pittig. WATNOU..?!