MOJO CONCERTS

A Perfect Circle

CONCERT
A PERFECT CIRCLE
IN 013 TILBURG

Op vrijdag 30 januari 2004 geeft A Perfect Circle, de band van Tool zanger Maynard James Keenan, een eenmalig concert in 013 in Tilburg. De kaartverkoop voor het concert begint aanstaande zaterdag.

A Perfect Circle, als hobby opgericht door Tool zanger Maynard James Keenan en voormalig Tool gitarist Billy Howerdell, maakte met het debuutalbum Mer De Noms uit 2000 duidelijk meer te zijn dan een nevenproject. Het succes van het album en de daaropvolgende tournee overtuigde Maynard en Howerdell opnieuw de studio in te duiken. De komst van Jeordie White (Twiggy van Marilyn Manson) en James Iha (ex-Smashing Pumpkins), betekende een nieuwe dynamiek in de band en dat resulteerde in een nieuwe plaat die, in vergelijking met het debuut, een nieuwe weg inslaat. Thirteenth Step kwam in augustus uit en bevat donkere, rustige, maar melodieuze en diepgaande composities die na één keer luisteren al grote indruk maken. Het is opnieuw een muzikaal hoogstandje van fenomeen Maynard.

De band gaat graag de uitdaging aan live net zo intens en gepassioneerd te klinken als op het album. Niet alleen dat is al het aanschouwen waard, daarnaast wordt het concert een speciale show met bijzondere visuele en muzikale effecten.

A Perfect Circle
+ special guests
Vrijdag 30 januari 2004

013 Tilburg
Entree: 29 euro (excl. servicekosten)
Deuren: 18.00 uur. Aanvang: 20.00 uur.

Kaartverkoop begint a.s. zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.