EVD

Seminar Zakendoen in Rusland, 30 januari 2004
---

Rusland is met een bevolking van 144 miljoen inwoners een interessante afzetmarkt. De koopkracht stijgt en voor 2004 wordt een economische groei van 4,5 procent verwacht. Het Nederlandse MKB profiteert van deze positieve ontwikkelingen en sinds enkele jaren stijgt de export gestaag. Met name goederen als machines en chemische producten doen het goed. Maar ook de vraag naar luxe producten is groot.

Niet alleen de export stijgt, ook de investeringen in Rusland nemen toe. Van alle opkomende markten was Rusland vorig jaar de belangrijkste ontvanger van Nederlandse investeringen. Bedrijven die investeringsplannen hebben in Rusland kunnen steun krijgen van de Nederlandse overheid.

Op 30 januari 2004 kunt u zich laten informeren welke kansen en mogelijkheden Rusland biedt voor uw bedrijf. Bovendien wordt in een speciale themabijeenkomst aandacht besteed aan het Programma Samenwerking Oost-Europa met betrekking tot Rusland.

Graag nodigen wij u uit om aan deze bijeenkomst deel te nemen. U kunt zich direct online aanmelden. Indien u zich aanmeldt voor 26 januari 2004 kunnen wij vermelding op de deelnemerslijst garanderen.

Programma
Er zijn twee verschillende programma's.

* Seminar Zakendoen in Rusland (ochtend)

* Themabijeenkomst PSO Rusland in de praktijk (middag)

U kunt zich zowel voor één als voor beide programma's opgeven.

Locatie
Het seminar vindt plaats in het Crowne Plaza Promenade hotel Den Haag, Van Stolkweg 1.
(zie routebeschrijving).

Kosten
De kosten voor deelname bedragen 75,- p.p. ongeacht het aantal bijeenkomsten dat u bijwoont. Na de bijeenkomst ontvangt u een factuur.

Annulering
Kosteloos annuleren is mogelijk tot 1 dag voor de bijeenkomst

Spreekdagen
Van 26 t/m 29 januari vinden er oriëntatiegesprekken over het zakendoen in Rusland plaats. Tijdens een oriëntatiegesprek kunt u specifieke onderwerpen bespreken. Ook voor deze spreekdagen kunt u zich via deze site aanmelden.

Meer informatie

* Over het seminar

+ EVD
Karin Schipper
Telefoon: (070) 778 84 00
E-mail: schipper@evd.nl


* Over Rusland

+ Landenpagina

+ Online publicatie

+ Of neem contact op met de regio-informatiemanager

Rusland Annemarie Destree (070) 778 89 18


* Over PSO

+ PSO