Stadsdeel Slotervaart / Overtoomse Veld Amsterdam

Opening ouderlokaal Ru Paré

Ru Paréschool Vrijdag 30 januari opent Harro Hoogerwerf officieel het ouderlokaal van de brede school Ru Paré aan Thorn Prikkerstraat 23.

Het programma ziet er als volgt uit:

14.00 uur Opening ouderlokaal op de Thorn Prikkerstraat 23 door Harro Hoogerwerf, portefeuillehouder Welzijn en Onderwijs

14.15 uur Opening brede school Ru Paré op het schoolplein van de Ru ParéChris Lebeaustraat 4 door Harro Hoogerwerf, portefeuillehouder Welzijn en Onderwijs

Tussen 14.25 uur en 15.00 uur is er koffie en thee in het ouderlokaal. Op de school barst rond deze tijd ook het kinderfeest los tot 15.30 uur. Je kunt daar een kijkje gaan nemen. Daarnaast kun je een expositie van kinderfoto´s bezichtigen in het ouderlokaal.

Brede school

Een brede school biedt kinderen extra activiteiten op het gebied van onderwijs, welzijn, zorg en sport om de onderwijskansen te vergroten. De activiteiten vinden voor, onder en ná schooltijd plaats. Dit stimuleert de ontwikkeling van kinderen, op sociaal, emotioneel en cognitief vlak.

Gebeurt er in het ouderlokaal?

Naast het realiseren van aanbod voor kinderen stimuleren de brede schoolactiviteiten ook ouders de onderwijsloopbaan van hun kinderen te volgen en te ondersteunen. Het ouderlokaal van de Ru Paré maakt dit mede mogelijk. In het ouderlokaal kunnen ouders bijvoorbeeld taal-themalessen volgen en elkaar ontmoeten terwijl hun niet schoolgaande kinderen worden opgevangen.

Stadsdeel Slotervaart / Overtoomse Veld - 28 januari 2004 ^