AutoRai

30-1-2004

smart introduceert roadster affection

Precies op tijd voor het roadster-seizoen presenteert smart het speciale model smart roadster affection. Deze combineert een puristische uitrusting met optimaal rijplezier en een attractieve prijs. De smart roadster affection is met een 60 kW (82 pk) sterke motor uitgerust en kost 22.420,- (includief BTW en BPM).

Het speciale model kan per direct in het smart center worden besteld en uitlevering aan de klanten vindt plaats vanaf eind februari.

Behalve dynamische rijeigenschappen biedt de smart roadster affection een puristische uitrusting. De klanten kunnen voor de bodypanels kiezen uit vijf kleuren: champagne remix metallic, star blue metallic, jack black, spice red en shine yellow. De tridion veiligheidskooi wordt uniform in zwart geleverd. De stoelen van het speciale model zijn met zwarte stof bekleed. Tot de standaard-uitrusting behoren bovendien een hardtop en lichtmetalen velgen 'spinline' met banden 185/55 R 15 (voor en achter).

Mogelijkheden in het nieuwe modeljaar verder uitgebreid Bij de modelvarianten van smart roadster en roadster-coupé zijn in het huidige modeljaar de pakketten comfort-, sport- en safety plus als optie ook apart verkrijgbaar, wat de mogelijkheden tot individuele samenstelling van de autos nog eens extra vergroot. Hiertoe behoren onder andere: boordcomputer, cruise control, regen- en lichtsensor, alsmede lichtmetalen velgen in 'spikeline design, een lederen sportstuur met stuurschakeling of lederen sportstoelen met stoelverwarming.

Naast de 60 kW-variant van de smart roadster is nu ook de roadster-coupé standaard met softtop verkrijgbaar. Het vouwdak kan zelfs tijdens het rijden worden geopend en met een druk op de knop weer worden gesloten.

De prijzen voor de standaardmodellen van smart roadster en roadster-coupé beginnen bij 19.650,'- (inclusief BTW en BPM) voor de smart roadster met 45 kW. Deze auto wordt standaard met hardtop aangeboden, die voor de 60 kW-variant als optie leverbaar is. De 45 kW roadster is tegen meerprijs vanaf nu ook met zilverkleurige tridion veiligheidskooi, lederpakket en sportpakket verkrijgbaar.