Politie Zeeland


Z-0612-2004 DIEFSTAL UIT WONING

Bij een inbraak in een woning in de Schepenenstraat in Sluiskil, donderdag tussen 12.00 en 20.30 uur, werden sieraden met onbekende waarde weggenomen.
De toegang tot de woning werd geforceerd en het hele pand werd doorzocht.


O-0613-2004 RIJDEN ONDER INVLOED

Een 20-jarige automobilist uit 's-Gravenpolder kreeg vrijdag om 01.10 uur op de Oranjeweg in Goes een rijverbod van 1 uur omdat hij meer alcohol gedronken had dan de toegestane hoeveelheid.

W-0614-2004 AANHOUDING IN VLISSINGEN
Op de Koudekerkseweg in zijn woonplaats werd vrijdag om 00.50 uur een 29-jarige Vlissinger aangehouden.
De man liep op het parkeerterrein van het ziekenhuis tussen de auto's en werd aangehouden op verdenking van poging tot auto-inbraak.


W-0615-2004 AANRIJDING IN MIDDELBURG

Op de kruising Schroeweg / Torenweg in Middelburg, donderdag om 23.30 uur.
Een 21-jarige Middelburgse automobiliste die over de Schroeweg reed, komende uit de richting van de A58, wilde op de kruising linksaf de Torenweg op. Zij kwam in botsing met een 20-jarige Vlissingse bestuurder die over de Schroeweg reed, komende uit de richting van de Statenlaan. Hij wilde op de kruising rechtdoor. Bij de aanrijding raakten de Middelburgse bestuurster en een 18-jarige Middelburgse vrouw, die in de auto van de Vlissinger zat, gewond. Deze laatste werd in ieder geval voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. Van de 21-jarige vrouw is dit onbekend.
Beide weggebruikers verklaarden door het groene licht gereden te zijn. De politie is daar- om op zoek naar eventuele getuigen van dit ongeval. Zij worden verzocht zich te melden.

O-0616-2004 BESTELAUTO TEGEN BOOM
Op de Paasdijkweg in Poortvliet reed donderdag om 21.55 uur een 25-jarige man uit de gemeente Tholen met zijn bestelauto tegen een boom.
Hij kwam uit de richting van Poortvliet en verloor de controle over zijn voertuig. Hij raakte naast de rijbaan en botste vervolgens tegen een links van de rijbaan staande boom. Zijn voertuig raakte beschadigd.

O-0617-2004 AUTO IN DE SLOOT
Op de Middenweg in Nieuwerkerk belandde donderdag om 18.15 uur een 22-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland met haar auto in de sloot.
Zij kwam uit de richting van de N59 en verloor de controle over haar voertuig. Zij raakte in de berm en paste een stuurcorrectie toe, waardoor zij met haar voertuig ondersteboven in de sloot belandde. Zij werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis, haar voertuig werd geheel vernield.