Dienstenbond CNV

Onderhandelingsresultaat Sociaal Protocol voor FSB-Services van Delta Lloyd
29-01-2004

Na een moeizame (met vele schorsingen) onderhandelingsperiode, hebben wij op 28 januari 2004 een onderhandelingsresultaat bereikt met Delta Lloyd (DL) en ISS over het Sociaal Protocol, dat de overgang van medewerkers van FSB-Services DL naar ISS in arbeidsvoorwaardelijke zin zover mogelijk in orde zal brengen.

Wij hebben de overtuiging dat dit resultaat het maximaal haalbare is. De hoofdlijnen van dit resultaat treft u in een aparte bijlage hierbij aan. U kunt binnenkort de volledige tekst van ons verwachten nadat het door DL en ISS aan ons is verzonden en door ons is gecontroleerd. Dit zal rondom 7 februari zijn.

Bijeenkomst
De door u (tijdens de op 27 januari 2004 gehouden ledenvergadering) geplaatste vragen c.q. opmerkingen zijn ook uitvoerig met uw werkgever doorgenomen. Onder meer is gebleken dat er miscommunicatie is voor wat de '7 jaar werkgarantie' betreft. Wij zullen bij (de antwoorden op) al die vragen en opmerkingen tijdens het geplande overleg op 11 februari as. stil staan. Tevens zullen wij het bereikte
onderhandelingsresultaat aan u uitleggen en voorleggen. Het overleg vindt op 11 februari as. in het Tooropgebouw te Amsterdam (hoofdkantoor DL) van 15.30 tot 17.30 uur plaats. Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden van de vakorganisaties. Gezien het belang van dit onderwerp roepen wij iedereen op om aanwezig te zijn. Delta Lloyd heeft toegezegd dat iedereen in de gelegenheid zal worden gesteld deze vergadering bij te wonen.