Politie Zeeland


W-0618-2004 FIETSVERLICHTINGSCONTROLE

Op de Bermweg en op het Draaibrugpad in Oost-Souburg werd vrijdagochtend een controle op fietsverlichting gehouden.
Er werden 20 bekeuringen uitgeschreven voor het niet of niet juist voeren van verlichting en 1 bromfietser werd bekeurd omdat hij geen certificaat had.


W-0619-2004 VRACHTWAGEN IN SLOOT

Op de Grindweg in Westkapelle raakte donderdag om 19.40 uur een vrachtwagen, bestuurd door een 32-jarige man uit Eindhoven, in de sloot.
Hij kwam uit de richting van Zoutelande en vermoedelijk door een windvlaag raakte de auto in de berm en daarna in de sloot. De slootkant, de berm en de vrachtwagen liepen schade op. De bestuurder en een inzittende (gegevens onbekend) kwamen met de schrik vrij.


W-0620-2004 AUTO OVER DE KOP

Op de Sloeweg bij Vlissingen sloeg donderdag om 13.56 uur een 21-jarige automobilist uit Oost-Souburg met zijn voertuig over de kop.
De man moest tijdens een inhaalmanoeuvre uitwijken voor een ander voertuig wat eveneens aan het inhalen was. Hij raakte in de berm, reed tegen een lichtmast en sloeg vervolgens over de kop. De Oost-Souburger werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De lichtmast en de auto raakten beschadigd.


O-0621-2004 AUTOMOBILIST VOOR TE HARD RIJDEN BEKEURD

Op de Oosterscheldekering bij Burgh Haamstede werd donderdag om 23.55 uur een
21-jarige automobilist uit Melissant bekeurd voor te hard rijden.
Hij reed met een, gecorrigeerde, snelheid van 138 km/h; hier is een maximum snelheid van 100 km/h toegestaan.


W-0622-2004 ILLEGALEN

Tussen donderdag en vrijdag 10.00 uur werden op de Oosterhavenweg en de Oude Veerhavenweg in Vlissingen en in de Ritthemsestraat in Ritthem in totaal vijftien illegale vreemdelingen aangetroffen.
Ze zijn allemaal overgedragen aan de Vreemdelingendienst.


W-0623-2004 CONTROLE

Tijdens verkeerscontrole, donderdagavond, werd om ongeveer 21.25 uur op de Kraaijensteinweg in Middelburg een vrachtwagencombinatie gecontroleerd.
De aanhangwagen bleek niet te functioneren, er was geen geldige APK en de 34-jarige Middelburgse bestuurder was niet in het bezit van een 'groot' rijbewijs. De aanhanger werd afgekoppeld en voorlopig gestald op de oprit naar sportpark Kraaijenstein.





Politie Zeeland